Pudra proteica cu aroma de Ciocolata Iso Whey Zero, 25 g, Biotech USA [5999076222698]
Izolat din zer nativ de calitate premium fără zahăr*, fără lacoză** și fără gluten. Ingredient de bază izolat din zer cu adaos de aminoacizi BCAA și glutamină
Caracteristici:
Cu adaos de aminoacizi: l-glutamină și BCAA
Absorbție rapidă și ușoară
Fără zahăr*, lactoză** și gluten
Fără conservanți
Fără ulei de palmier
Fără aspartam
*În cazul produselor în formă de pulbere afirmația se referă la produsul gata preparat cu apă
**În caz de diluare maximă produsul nu conține lactoză
Mod de preparare:
Amestecați o porție (25 g = 1 cupă plină = 2 linguri) cu 200 ml sau 350 ml** de apă într-un shaker (În cazul diluării maxime, produsul este fără lactoză). În zilele de antrenament luați o porție dimineața și o porție imediat după antrenament. În zilele de pauză luați o porție dimineața și o porție după masă.
Ingrediente:
whey protein isolate 84% [whey protein isolate, emulsifier: lecithins (soy)], fat-reduced cocoa powder, L-Glutamine 4%, creamer [partly hydrogenated coconut fat, skimmed milk powder, emulsifiers (E471, E472a), glucose syrup, sucrose, milk protein, stabiliser (potassium phosphates), anti-caking agent (calcium phosphates)], emulsifier: lecithins (soy), thickeners (carrageenan, xanthan gum), flavourings, salt, anti-caking agent (silicon dioxide), L-Leucine 0.2%, sweetener (sucralose), L-Isoleucine 0.1%, L-Valine 0.1%. Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, crustaceans, sulphur dioxide and nuts containing food.
Prezentare:
25g.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Pudra proteica cu aroma de Ciocolata Iso Whey Zero, 25 g, Biotech USA a fost efectuata la data de 30-06-2024.