Fulgi crocanti bio de ovaz cu ciocolata, 250 g, Pronat [6426309007856]
Savurați Fulgii Crocanți Bio de Ovăz cu Ciocolată de la Pronat, un deliciu de 250g pentru iubitorii de gusturi naturale și sănătoase. Acești fulgi sunt perfecți pentru un mic dejun nutritiv sau ca snack pe parcursul zilei, oferindu-vă energia de care aveți nevoie, cu un plus de plăcere.
Caracteristici:
Realizați din ingrediente de calitate, provenite din culturi certificate ecologic.
Fulgii crocanți combinați cu bucăți de ciocolată oferă o experiență gustoasă unică.
Ambalați într-o unitate ce procesează diverse ingrediente, inclusiv cereale cu gluten și fructe cu coajă.
Condiții de Păstrare:
Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumină directă și căldură pentru a menține prospețimea și calitatea.
Verificați data de valabilitate inscripționată pe ambalaj.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII per 100g |
Valoare Energetică |
1952 kJ / 466 kcal |
Grăsimi |
19.1g (din care acizi grași saturați: 4.9g) |
Carbohidrați |
60.7g (din care zaharuri: 19.1g) |
Fibre |
7.1g |
Proteine |
9.2g |
Sare |
0.21g |
Ingrediente:
Fulgi de ovăz integral*, fulgi de grâu spelta integral*, zahăr brut din trestie*, ulei de floarea soarelui*, sirop de orez*, tarâțe de ovăz integral*, orez crocant* (făină de orez*, sare de mare, malț de orz*), fulgi de cocos*, cacao cu conținut redus de grăsimi* 3%, glazură de ciocolată neagră* 2% (masă de cacao*, zahăr din trestie integral*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, emulgator: lecitină din soia*), sare de mare.
*=din culturi certificate ecologic.
Prezentare:
250 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Fulgi crocanti bio de ovaz cu ciocolata, 250 g, Pronat a fost efectuata la data de 12-04-2024.