Mix de paine Bio fara gluten, 500 g, Fior di Loto [8016323036680]
Amestec de făină fără gluten care permite prepararea painii de casă intr-un mod simplu și eficient.
Reteta de paine fara gluten.
- Ingrediente:
-250 g Mix pentru paine fara gluten
-200 ml apă
-1 lingura Ulei bio de masline extravirgin
-50 g Seminte de dovleac, Seminte de floarea soarelui fara gluten / Mix de seminte bio pentru panificatie, fara gluten, Fior di Loto
-sare de mare
-12 g Drojdie bio fără gluten
- Instructiuni de preparare:
Se dizolvă drojdia în câteva linguri de apă caldă.
Așezați amestecul de pâine cu o gaura in mijloc și turnați o lingură de ulei, apa cu drojdia și sarea în centru.
Amestecati cu grijă ingredientele, adăugând treptat apa până obțineti o pastă moale și cremoasă.
La final adăugați semințele.
Ungeți o tava de copt cu ulei și puneti coca în ea.
Acoperiți aluatul și lăsați-l să crească timp de 40-50 de minute.
Când și-a dublat volumul, introduceți-l în cuptor la 180 ° - 200 ° pentru aproximativ 20/30 minute.
Mod de pastrare:
A se pastra la loc uscat si racoros, departe de surse de lumina si caldura.
Ingrediente:
*Făină de orez impalpabilă bio, *amidon de porumb bio, *amidon de tapioca bio, *zahăr bio, sare, agent de îngroșare: gumă xantan, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, corector de aciditate: tartrat de potasiu. *=ingrediente de agricultura ecologica.
Prezentare:
500 g.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Mix de paine Bio fara gluten, 500 g, Fior di Loto a fost efectuata la data de 28-03-2024.