Inghetata Vis de Ciocolata Eco, 89 g, Biovegan
Este gata in doar 3 minute, puteti folosi atat lapte integral cat si bauturi vegetale sau crema de soia.
Ingrediente:
zahar pudra *, sirop de glucoza *, inulina *, cacao *, 6,7% ciocolata neagra * rasa (cacao: minimum 55%, unt de cacao *, zahar din trestie *, emulgator: lecitina de soia*), agent de ingrosare (pectina, guma guar *, guma xantan, guma din seminte de carruba *) .
* din culturi certificate ecologic
Valori nutritionale medii 100g:
Energie: 1639 kJ/389Kcal
Grasimi: 4,2 g
-din care acizi grasi saturati: 2,7 g
Carbohidrati: 79,5 g
-din care zaharuri: 73,3 g
Fibre alimentare: 12.4 g
Proteine: 2,0 g
Sare: 0,07 g
Mod de preparare:
250 ml de lapte integral rece (cel putin 3,5% grasime.) Pentru inghetata vegan: 150ml lapte de soia rece si 100 ml de crema de soia rece. Folositi doar lichid foarte rece (circa 3 ° C pana la 6 ° C). Se toarna cantitatea necesara de lichid intr-un bol inalt. Se amesteca lichidul rece cu mixerul timp de 1/2 minute, de la o viteza mica la una medie pana devine spuma. Lichidul trebuie sa fie rece, altfel nu-si v-a mari volumul. Daca folositi lapte de soia volumul va fi mai mic. Se toarna incet praful de inghetata peste spuma si se reincepe amestecarea, la o viteza mica spre medie, timp de 1 minut, continuand apoi la o viteza mare timp de 1 minut, pana se obtine o spuma cremoasa. Daca doriti in functie de preferinta putesi adauga orice alt ingredient, amestecand usor. Turnati compozitia intr-un recipient si lasati la congelat timp de 6-8 ore, la minim -18 °C.
Producator: Biovegan GmbH.
Produs in Germania.
Prezentare:
89g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Inghetata Vis de Ciocolata Eco, 89 g, Biovegan a fost efectuata la data de 05-03-2024.