Paste din faina de sorg Bio, 250 g, Nutracentis [8050534149753]
Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Sorgul (sau soriz cum i se mai spune) este in mod natural fara gluten si are un gust neutru, castigand tot mai mult teren datorita calitatilor sale deosebite ca si inlocuitor al fainii de grau.
Sorgul este o cereala foarte asemanatoare cu porumbul, dar mai mica si complet rotunda. In Africa este folosit de multi ani ca alternativa la grau pentru prepararea painii
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1553 kJ/367 kcal
Grasimi: 2.8g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 73g din care zaharuri 2.6g
Fibre: 5.2g
Proteine: 9.4g
Saruri: 0.1g
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola.
Timp de fierbere:
5-6 minute.
Ingrediente:
faina de sorg* 75%, faina de orez brun* 25%. *din agricultura ecologica.
Prezentare:
250 g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Paste din faina de sorg Bio, 250 g, Nutracentis a fost efectuata la data de 27-03-2024.