Miere de salcam cruda Bio, 500 g, ApiLand [6424383001036]
Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu.
Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe.
Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută.
Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor.
Mod de păstrare:
A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Țara de proveniență:
România
*De reținut!
Produsele apicole convenţionale sunt produse naturale, a căror calitate este verificată în permanenţă şi cu rigurozitate de către ApiLand.
Produsele apicole eco (bio, organice) sunt certificate ca fiind obţinute din apicultură ecologică. Produsele apicole ApiLand sunt certificate de Ecoinspect.
O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.
Compoziţie:
miere salcam, 100% naturală
Prezentare:
500 g.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Miere de salcam cruda Bio, 500 g, ApiLand a fost efectuata la data de 02-07-2024.