Faina Bio de Tapioca fara gluten, 250 g, Sarchio [8003712010284]
Făina de tapioca este un produs obținut din rădăcina de tapioca, o plantă tropicală. Această făină este caracterizată de o textură fină și moale și este adesea utilizată ca agent de îngroșare și legare în bucătărie. Făina de tapioca este fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la gluten
Declaratie nutritionala:
Informatii nutritive, valori medii per 100 g: valoare energetica 754 kJ /177 kcal, grasimi 0 g, -din care acizi grasi saturati 0 g, glucide 43 g, -din care zaharuri 0 g, fibre 1 g proteine 0,9 g, sare 0,01 g .
Precautii:
A se pastra la loc racoros/uscat.
Ingrediente:
* faina de tapioca (amidon de tapioca), *= din agricultura ecologica
Tara de provenienta:
Italia
Prezentare:
130 g
Faina Bio de Tapioca fara gluten, 250 g, Sarchio [8003712010284]
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Faina Bio de Tapioca fara gluten, 250 g, Sarchio a fost efectuata la data de 05-03-2024.