Halva cu cacao indulcita cu Stevia, 200 g, Kandylas [5202451014826]
Descoperă halva cu cacao îndulcită cu stevia de la Kandylas - o gustare deosebită, potrivită pentru cei care apreciază dulciurile sănătoase. Produsă manual, halva Kandylas este făcută din ingrediente naturale precum tahini (pasta de susan) și caramel, oferindu-ți un gust autentic și delicios.
Halva cu cacao si indulcita cu Stevia - o gustare handmade potrivita si celor care vor un consum caloric mai redus. Conform tradiţiei şi modului tradiţional de producţie, Halva handmade KANDYLAS, este un desert care trăiește adânc în cultura greacă, făcut din ingrediente precum tahini (pastă de susan 100% naturală) și cu caramel. Poți găsi halva tradițională KANDYLAS realizată manual în multe arome, vanilie, cacao, migdale, alune, fistic.
Declaratie nutritionala/100g valoare energetica:
2215Kj/531kcal, grasimi 31.8g din care saturate 6g, carbohidrati 46g din care zaharuri 3.7g, proteine 12,5g, sare 0,1g.
*Aportul de referință al unui adult mediu (8400kJ / 2000 kcal).
Contine 2 portii.
Mod de păstrare:
A se păstra la loc uscat și răcoros. Dupa deschidere se pastreaza la frigider.
Precautii:
Poate contine urme de arahide si alte nuci.
Ingrediente:
tahini (pasta din semințe de susan măcinate de origine nonUE), polidextroză 30%, îndulcitori: sirop de maltilol 17%, izomalt 8%, glicozide steviol, migdale 3,9%, emulgator: mono – și di-gliceride ale acizilor grași, cacao 1%, extract de gentiana, arome.
Tara de provenienta:
Grecia
Prezentare:
200 g
Halva cu cacao indulcita cu Stevia, 200 g, Kandylas [5202451014826]
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Halva cu cacao indulcita cu Stevia, 200 g, Kandylas a fost efectuata la data de 27-04-2024.