Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Ulei esențial de Tămâie, 5 ml, M1228, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 5940100726767
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 14.9 RON

Momentan, acest produs este indisponibil!

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei esențial de Tămâie, 5 ml, M1228, Mayam [5940100726767]

Descriere:
Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente și flori albe sau roz pal. Când scoarța arbustului este tăiată, copacul secretă o rășină pentru a-și vindeca rana. Lichidul scurs se întărește la aer în câteva săptămâni.
Tămâia este cunoscută și sub denumirea de Frankincense sau Olibanum. Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea autentică este obținută din arborele de Boswellia carterii.

Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tămâia calmează mintea, ajută la o respirație profundă, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută la atenuarea anxietății și ameliorează stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire a pielii.

Metoda de obținere:
-prin distilare cu vapori de apă din rășina copacului

Proprietăți organoleptice:
-lichid clar de culoare maronie

Descriere olfactivă:
-balsamică, dulce-picantă, aromă bogată cu note orientale

Ingrediente (INCI):
-boswellia carterii gum oil


Proprietățile principale ale uleiului de tămâie
-cicatrizant și regenerator al pielii
-anti-aging
-anti-vergeturi
-tonic, astringent
-stimulant al sistemului imunitar, energizant
-antidepresiv, reduce tensiunile nervoase

Recomandări, aplicații
-ten matur, ridat, îmbătrânit
-cicatrici, acnee, ulcere, plăgi închise
-vergeturi
-eliberarea spațiului de energii negative
-anxietate, angoase, tensiuni, stări depresive
-meditații, rugăciuni, reculegere

Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie
-nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, aromaterapeutice și de parfumerie
-dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice: 0,5-2%
-1-3 picături de ulei esențial adăugat la 10 ml ulei vegetal sau un mix de uleiuri vegetale, ca ser pentru față
-30-60 picături în 100 ml ulei sau unt vegetal, pentru aplicații pe corp
-ca ingredient în prepararea de creme, balsamuri, unguente, uleiuri de masaj
-ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, inclusiv cele bărbătești
-ca ingredient în unguente toracice pentru îmbunătățirea funcțiilor tractului respirator
-diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale
-prin vaporizare sau difuzare aeriană cu lampa de aromaterapie/lumânare, împreună cu alte uleiuri esențiale
-ca esență cu note de bază pentru prepararea de parfumuri

Mod de păstrare:
-la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:
-ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
-detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
-a se evita contactul cu ochii
-contraindicat în trim I de sarcină
-a nu se lăsa la îndemâna copiilor
-uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

Prezentare:
-5 ml

Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza