Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Ulei volatil de portocale, 10 ml, Solaris

Brand: SOLARIS
Cod bare: 5941828000566
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 14.9 RON
4.50 RON
25 în stoc, acum 2 minute
Disponibilitate in locatii:
  • Sun Plaza : In limita stocului disponibil
  • Bebe Tei Plaza : In limita stocului disponibil
  • ViVo Constanta : Stoc critic
  • Lacul Tei : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei volatil de portocale, 10 ml, Solaris [5941828000566]

Ulei esențial de portocale obținut prin distilare cu vapori de apă a coajei fructului Citrus Aurantium Dulcis. Uleiul esențial de portocală are o aromă dulce, proaspătă.

Ce conține: Este obținut prin distilare cu vapori de apă din coaja de portocală.
Cum acționează: Folosirea uleiului de portocal în aromolampa are acțiune favorabilă asupra sistemului nervos al copiilor. Favorizează concentrația, stimulează capacitatea de muncă. Băile aromatice cu ulei de portocal sînt eficiente în insomnie (poate fi combinat cu uleiul de lavandă), în excitație nervoasă și în celulită. Uleiul de portocal ajută la purificarea tenului, înălbește petele pigmentare, regenerează celulele, ameliorează aspectul tenului. Energetica uleiului: mărește optimismul.
Pentru ce recomandăm: Ulei plăcut mirositor, recomandat pentru calmarea stărilor de iritabilitate și pentru completarea produselor cosmetice naturale.
Cum se consumă: Uleiul esențial de portocale are o mare varietate de utilizări casnice, industriale și medicinale. Industrial, este utilizat în săpunuri, loțiuni de corp, creme, odorizante de cameră, spray-uri, deodorante.
Extern: băi 10 picături/cadă dizolvate într-un solvent (gel de duș, săpun lichid, spumă de baie), masaj 2-3 picături încorporate în ulei de masaj, aromoterapie 3-5 picături în 50 ml apă, inhalații cu 8 picături la 100 ml apă fierbinte.
Poate fi utilizat și la spălarea rufelor: 5-10 picături pe săculețul din bumbac cu nuci de săpun sau direct în compartimentul pentru balsam.

Beneficii ulei esențial de portocale:
este indicat în stările de stres, depresii și oboseală; are efecte tonice, vitaminizante și afrodisiace; repelent împotriva insectelor; ajută în combaterea răcelilor.


Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza