MEDIHEAL - GAMA COMPLETA PRODUSE COSMETICE

Mediheal - Liderul Coreean al Mastilor de Ingrijire

Mediheal este un lider in ceea ce priveste îngrijirea pielii in Coreea, oferind o gamă diversă de măști tip servetel, personalizate in functie de nevoile unice ale pielii. Cu soluții pentru hidratare intensă, controlul imperfecțiunilor, tonifiere și rejuvenare, minimizarea porilor și combaterea aspectului tern, Mediheal îți oferă îngrijirea pielii de care ai nevoie, oriunde și oricând.  

Mediheal

Descopera mastile care ti se potrivesc si se inteleg cel mai bine cu pielea ta: MEDIHEAL Masca de fata Aquaring Ampoule Hydrating pentru un efect de hidratarea intensa a pielii și fermitate intensa, MEDIHEAL Masca de fata Nourishing Ampoule Anti-wrinkle cu Retinol, Peptide si Colagen ce ajuta la diminuarea aspectului liniilor fine si al ridurilor sau MEDIHEAL Masca de fata Tea Tree Essential ce ajuta la calmarea si linistirea vizibila a pielii sensibile si iritate. Descoperă știința inovatoare din spatele măștilor Mediheal și experimentează diferența pe pielea ta.

Mediheal - Inovatie si Stiinta in Frumusete

Mediheal redefinește frumusețea prin știință, colaborând cu dermatologi de top, oameni de știință și esteticieni pentru a crea soluții de îngrijire a pielii extrem de eficiente. În 2017, MEDIHEAL a inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare dedicat, consolidându-și poziția de lider în tehnologia inovatoare a măștilor și formulelor de îngrijire a pielii. Extinderea continuă a companiei, a culminat cu lansarea Centrului de Știință a Frumuseții MEDIHEAL în 2019, marcând un nou capitol în evoluția îngrijirii pielii.
Descopera modalitatea sigura si facila de a introduce mastile Mediheal in ritualul tau zilnc de ingrijire citind articolul nostru dedicat: K-beauty, rutina coreeana de ingrijire a pielii

 

Vezi Politica confidentialitate date personale