VIORICA COSMETIC - GAMA COMPLETA PRODUSE COSMETICE

Descoperă brandul Viorica - puterea naturii în produse pentru îngrijirea personală

Viorica este un brand de cosmetice care redefinește îngrijirea personală prin produse eficiente, sigure și naturale. Ofera o gamă variata de produse, de la îngrijirea tenului și a corpului, până la îngrijirea intimă și parfumuri, toate create pentru a îmbunătăți și a îmbogăți experiența de îngrijire personală.
Produsele Viorica Cosmetic sunt confirmate prin studii clinice și sunt lipsite de substanțe chimice nocive. La conceperea produselor Viorica, se utilizeaza plante medicinale din propria eco-fermă, Viopark, asigurându-se astfel ingrediente de cea mai buna calitate.
 produse Viorica

Brandul Viorica Cosmetic, combină cu măiestrie cunoștințele botanice cu expertiza dermatologică pentru a crea produse cosmetice care transformă pielea într-o operă de artă a frumuseții și sănătății. Prin colaborarea strânsă cu nevoia pielii și prin stimularea puterilor sale naturale de protecție și regenerare, formulele brandului Viorica Cosmetic bazate pe ingrediente vegetale oferă o îngrijire de înaltă eficiență, cu efecte durabile in timp.

Game produse cosmetice Viorica
Viorica Gama Vie
Această colecție se concentrează pe utilizarea antioxidantilor pentru a combate radicalii liberi, care sunt responsabili pentru îmbătrânirea pielii. Produsele din această colecție sunt concepute pentru a susține și regenera pielea, oferindu-i un aspect sănătos și radiant. Colectia derivata Viorica Vie Anti-Age: Această colecție inovatoare de produse pentru îngrijirea tenului este dezvoltată la nivel profesional pe bază de ingrediente anti-îmbătrânire de înaltă tehnologie. Formulele multifuncționale unice combat în mod eficient semnele vizibile ale trecerii timpului, făcând pielea matură mai fermă, mai netedă și, în mod incontestabil, mai tânără.

Viorica Gama Nordica
Această colecție oferă produse pentru îngrijirea pielii în sezonul rece, când pielea are nevoie de extra îngrijire. Produsele din această colecție sunt concepute pentru a proteja pielea impotriva deshidratarii din cauza vântului, frigului și aerului uscat din încăperile încălzite.

Game in brandul VIORICA COSMETIC

Vezi Politica confidentialitate date personale