Gama completa de produse Borotalco - Active

Borotalco Active: O Soluție Completă pentru Igiena Personală

Gama Borotalco Active este concepută pentru a oferi o protecție eficientă și durabilă împotriva transpirației, combinată cu parfumuri autentice și rafinate. Această gamă include atât deodorante, cât și geluri de duș, fiecare cu caracteristici unice care le fac ideale pentru o varietate de nevoi și preferințe.

Borotalco Active

Deodorantele Borotalco Active: Protecție și Parfum Autentic

Deodorantele Borotalco Active sunt disponibile într-o varietate de esențe, inclusiv Cedar Lime și Mandarin Neroli. Acestea sunt formulate cu tehnologia Odor Converter™, care se activează cu mișcare și transpirație, eliberând un parfum suplimentar în momentele de nevoie maximă. Deodorantele sunt potrivite pentru cei care transpiră mult, având eficacitatea testată chiar și în timpul efortului fizic. Parfumul se eliberează treptat, iar formula este fără alcool și testată dermatologic.

Borotalco Active

Gelurile de Duș Borotalco Active: Revigorare și Îngrijire

Gelurile de duș Borotalco Active, pe de altă parte, sunt aliniate cu pH-ul natural al pielii și sunt, de asemenea, testate dermatologic. Acestea sunt disponibile într-o varietate de tipuri citrice, oferind o experiență revigorantă și răcoritoare la duș. Gelurile de duș sunt ușor de aplicat, doar agitați înainte de utilizare și aplicați la o distanță de 20 cm de piele.

Borotalco Active

Vezi Politica confidentialitate date personale