Gama completa de produse dermatologie pentru piele uscata Aquaphor - Eucerin

Eucerin Aquaphor: Îngrijire Eficienta pentru Pielea Uscată și Iritată

Pielea este bariera noastră de protecție împotriva factorilor externi, dar poate deveni foarte uscată, crăpată și iritată. În astfel de momente, are nevoie de îngrijire SOS. Eucerin Aquaphor Unguent Reparator oferă această îngrijire de care pielea are nevoie.

Acest unguent formează o barieră protectoare semi-ocluzivă peste piele, care sprijină transferul natural al vaporilor de apă și oxigenului către și dinspre piele, permițând pielii să „respire” și să-și întărească funcția de barieră naturală. Glicerina din formulă este un hidratant eficient care atrage apa și ajută la menținerea acesteia în piele. Aceasta funcționează alături de Panthenol, care ajută la accelerarea regenerării și refacerii, în timp ce hidratează pielea.

AquaPhor

Regenerare Accelerată a Pielii cu Eucerin Aquaphor 

Produsele Eucerin Aquaphor sunt ideale pentru pielea foarte uscată și iritată, oferind îngrijirea eficienta de care pielea are nevoie. Este potrivita pentru întreaga familie, inclusiv pentru pielea sensibilă, și poate fi folosit pentru arsuri minore și după proceduri dermatologice superficiale.

Vezi Politica confidentialitate date personale