Gama completa de creme si unguente Bepanthen - Bayer

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru și are nevoie de îngrijire specifică.

Produsele Bepanthen protejează pielea și o ajută să se regenereze din interior, menținând-o sănătoasă. Astfel, tu rămâi conectat la ce se întâmplă în jurul tău.

Descoperă gama completă pentru îngrijirea pielii întregii familii

Bepanthen Cremă

Formula Bepanthen Cremă susține procesul natural de regenerare a pielii predispuse la iritații, prin dubla sa acțiune de hidratare și regenerare.

Bepanthen Unguent

Bepanthen Unguent contribuie la refacerea naturală a pielii, menținând nivelul optim de hidratare în piele, protejând pielea sensibilă a bebelușilor.

Bepanthen Sensiderm Cremă

Bepanthen Sensiderm Cremă sprijină regenerarea barierei protectoare a pielii și ajută la calmarea mâncărimii și roșeții.

Bepanthen Sensidaily

Bepanthen Sensidaily asigură hidratare de lungă durată și protejează pielea sensibilă zi de zi.

Pentru a veni în întâmpinarea diferitelor nevoi ale pielii, Bepanthen a dezvoltat produse, ce conțin un număr limitat de ingrediente, fiind potrivite pentru îngrijirea pielii întregii familii: bebeluși, copii și adulți.

Produsele din gama Bepanthen conțin pantenol, cunoscut și ca Pro-Vitamina B5, ce ajută la menținerea sănătății pielii și la susținerea regenerării pielii din interior.

Nevoile pielii tale

Pielea bebelușului

Pielea delicată a bebelușilor necesită îngrijire și protecție zilnică împotriva factorilor iritanți, pentru a preveni apariția eritemului fesier.

Eczema

Indiferent de vârstă, eczema poate provoca mâncărime și roșeață a pielii. Cu ajutorul produselor Bepanthen poți calma disconfortul și inflamația, cauzate de eczemă.

Leziuni minore

Leziunile minore, cum ar fi tăieturile, zgârieturile și arsurile, sunt inevitabile în viața de zi. Folosind produsele potrivite, poți susține procesul de vindecare și preveni infectarea rănilor.

Vezi Politica confidentialitate date personale