Gama completa de produse C Vit - Sesderma


In cadrul galei anuale Votat Produsul Anului 2023, Serumul Lipozomal C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C a fost premiat Produsul Anului 2023 la categoria Inovație în Dermato-cosmetice**.
Acest produs revoluționar, lansat în 2022 pe piața internațională și la începutul anului 2023 și în România, a captat atenția experților și a consumatorilor datorită formulei inovatoare pe bază de 5 tipuri de vitamina C lipozomală și a numeroaselor beneficii pe care le aduce în rutina de skincare. VOTAT PRODUSUL ANULUI este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța în 1987, competiția funcționează în 44 de țări.
Votat Produsul Anului primește înscrieri anual pentru serviciile și bunurile de consum lansate în ultimele 18 luni, care demonstrează inovația la nivel de funcționalitate, design sau ambalaj.

Sesderma a creat noul C-VIT 5, primul ser anti-ageing din lume cu
5 tipuri de vitamina C stabilizată și lipozomală.

Folosim Vitamina C vara? Da, cu toată încrederea, căci vitamina C este un element esențial în protejarea tenului pe tot parcursul anului.
Deși este binecunoscută pentru rolul său important în întărirea sistemului imunitar, s-a demonstrat științific că Vitamina C are o mulțime de beneficii și asupra pielii noastre, protejând-o împotriva radicalilor liberi și a radiațiilor UV. 

 
Beneficiile Vitaminei C pentru ten

Vitamina C este un puternic antioxidant care oferă energia necesară pielii. 

Creează o protecție naturală împotriva stresului de zi cu zi. Aplică dimineața pentru a dezvălui un efect radiant și strălucitor!

Vitamina C poate stimula producția proprie de colagen, responsabil pentru îmbunătățirea elasticității pielii și atenuarea ridurilor

Datorită acțiunii sale antioxidante, este o alegere excelentă pentru orice ritual de frumusețe.

Este o formulă perfectă pentru toate tipurile de piele, care adaugă și alte ingrediente active puternice anti-îmbătrânire. 

Descoperă întreaga putere ANTIOXIDANTĂ a vitaminei C concentrate și obține nivelul maxim de luminozitate pentru pielea ta, plus acțiune anti-ageing eficientă.

78%

dintre femeile care l-au testat, au observat o piele
mult mai strălucitoare

83%

au simțit pielea mult mai
fină și hidratată

78%

dintre femei l-ar recomanda

*Studiu realizat cu 24 de voluntari, pe parcursul a 30 de zile de testare a produsului.
De ce iubim serul lipozomal C-VIT 5 cu 5 tipuri de Vitamina C?
  • Efect imediat de luminozitate
  • Acțiune anti-ageing
  • Eficiență maximă: permite eliberarea controlată a ingredientelor active, sporind efectul produsului.
  • Grad ridicat de toleranță: datorită nanotehnologiei și a ingredientelor active încapsulate în lipozomi. Reacții adverse zero
  • Penetrare rapidă în toate straturile pielii, eliberare susținută și acțiune în profunzime

 

Importanța protecției solare


Iubim razele solare, dar pielea trebuie iubită și mai mult. Aceasta este expusă la soare și, implicit, la radiațiile UV, atât de cunoscute pentru efectele lor nocive. Odată cu sezonul estival, apare tentația expunerii prelungite, astfel că este importantă precauția și cunoașterea riscurilor expunerii fără protecție solară și la ore nepotrivite, printre acestea numărându-se fotoîmbătrânirea, apariția dermatitelor și iritațiilor, pierderea elasticității pielii și nu numai.

Pentru a preveni și a combate efectele nocive ale radiațiilor solare, folosește o cremă cu factor ridicat de protecție. Crema cu factor de protecție este produsul care NU trebuie să lipsească din rutina zilnică de îngrijire a tenului, pe tot parcursul anului, indiferent de vârsta și de tipul de piele pe care îl avem. Propunerea Sesderma este gama Repaskin, special creată pentru a proteja tenul de radiațiile UV și de arsurile solare, dar și pentru a repara pielea, prevenind îmbătrânirea, deshidratarea și hiperpigmentarea pielii.

 

Beneficiile gamei Repaskin
  • Produsele REPASKIN te protejează de radiațiile solare, adaptându-se ușor la tipul tău de piele datorită diferitelor sale texturi.
  • Pe lângă protecția oferită, produsele REPASKIN corectează și semnele daunelor solare acumulate pe piele.
  • Datorită tehnologiei unice SHIELD System, produsele Repaskin sunt mai mult decât o protecție solară, ajutând pielea să se refacă după agresiunile radiațiilor solare.
  • Conțin un mix puternic de antioxidanți, pentru a combate radicalii liberi și a preveni foto-deteriorarea.
REPASKIN - Mai mult decât o protecție solară! Repară și previne îmbătrânirea prematură.
De nelipsit în orice sezon.

** În categoria “Îngrijirea feței – Dermatocosmetice”, eşantionul a fost de 501 respondenți. Eroarea maximă de eşantionare în categorie este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 15 Martie – 03 Mai 2023. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

Vezi Politica confidentialitate date personale