Gama completa de vitamine pentru sarcina Elevit - Bayer

Descoperă familia Elevit

Familia Elevit oferă 3 formule special concepute cu multivitamine, potrivite pentru cele mai importante momente din viața unei viitoare mămici și după naștere.

Elevit® 1 - supliment alimentar ce poate fi administrat în perioada în care încerci să rămâi însărcinată și în primele 12 săptămâni de sarcină.

VEZI PRODUS

Elevit® 2 - supliment nutrițional ce conține vitamine și Omega 3, potrivit pentru cel de-al doilea și al treilea trimestru de sarcină.

VEZI PRODUS

Elevit® 3 - supliment alimentar creat special pentru perioada postnatală și de alăptare, cu beneficii atât pentru mamă, cât și pentru cel mic.

VEZI PRODUS

Elevit este alături de tine pe tot parcursul sarcinii

Pregătirea pentru o viitoare sarcină

Prin administrarea zilnică a unei doze recomandate de un comprimat Elevit 1®, poți reduce riscul apariției unor anomalii la nou-născut, iar vitaminele și mineralele din compoziția suplimentului alimentar contribuie la prevenirea carențelor nutriționale.

Asigură rezervele de vitamine
și minerale necesare copilului tău

Începând cu săptămâna a 13-a, Elevit® 2 asigură rezervele necesare de vitamine și minerale, precum și un aport important de acizi grași esențiali omega-3 (DHA și EPA), atât pentru mamă, cât și pentru făt.

Ai încredere în tine ca proaspăt părinte

Pentru perioada de îngrijire postnatală și alăptare, Elevit® 3 este potrivit deoarece este bogat în vitamine, minerale, Omega 3 și luteină, care ajută la menținerea energiei după naștere și îmbunătățește calitatea laptelui.

Nu uita

Elevit® nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

Informează-ți medicul ginecolog cu privire la suplimentele nutriționale pe care le iei sau intenționezi să le iei.

Vitaminele și mineralele administrate împreună au acțiune sinergică și pot funcționa mai bine comparativ cu administrarea individuală.

Vezi Politica confidentialitate date personale