Gama completa de tratamente impotriva caderii parului Cadu-Crex - Labo

Formulă inovatoare cu acțiune rapidă

Cadu-Crex, gama Labo împotriva căderii părului, este un tratament dermatocosmetic topic, rapid și intensiv, eficient pentru neutralizarea cauzelor fiziologice, non-patologice, ale căderii părului. Noua formulă conține tehnologia transdermică, patentată, și acționează rapid, profund și eficient.

3

POTENȚIATORI

Noua formulă Cadu-Crex a fost îmbogățită cu ingredientele de bază ale Crescina: cisteină, lizină și glicoproteină. Acțiunea împotriva căderii părului este asociată cu cea de stimulare a creșterii firelor de păr.

3

CONCENTRAȚII

Cadu-Crex este disponibil pentru: stadiu incipient de cădere a părului, cădere avansată a părului, dar și pentru cădere gravă a părului.

5

BREVETE ELVEȚIENE, BREVET EUROPEAN

Brevete elvețiene: CH 693 817, CH 693 816, CH 710 438, CH 711 466. Brevet european: EP 1 646 359

DESCOPERĂ GAMA COMPLETĂ

CADU-CREX TRATAMENT
ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI
CADU-CREX ȘAMPON
ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

CĂDEREA PĂRULUI

Căderea părului este definită ca fiind desprinderea firului de păr din foliculul său. Numărul mediu de foliculi este de aproximativ 100 – 150.000, iar oamenii pierd în mod normal 100 de fire de păr pe zi. În cazul în care numărul de fire de păr căzute depășește această medie, ne confruntăm cu o cădere semnificativă a părului.

TEHNOLOGIA TRANSDERMICĂ

Ingredientele sale active de bază (hidroxiprolină, acid aspartic, activator enzimatic și taurină) au fost testate prin intermediul tehnologiei transdermice (tehnologie cu moleculă mică și cu 3 potențiatori). A fost evaluată capacitatea ingredientelor de a pătrunde în sistemul capilar, nu numai pe cale transfoliculară (prin deschiderea foliculului), dar și transdermică (test ex vivo cu celule Franz), adică prin intermediul straturilor de piele ale scalpului (epiderm și derm).

CADU-CREX, O GAMĂ COMPLETĂ

Cadu-Crex, împotriva căderii părului, include, de asemenea, produse de curățare a părului. Șamponul Cadu-Crex conține Complexul Anti-cădere a părului, patentat de Labo. Gamă completă Cadu-Crex întărește și susține părul de la rădăcină.

Vezi Politica confidentialitate date personale