Gama completa de produse cosmetice Fillerina Cleansing Collection - Labo

 

Fillerina este tratamentul care adresează direct problema. Are efect de umplere al ridurilor și liniilor de expresie și oferă volum pomeților și buzelor. Datorită proprietăților de umplere a celor 12 acizi hialuronici și a aplicatorului de mare precizie, aspectul pielii va fi mai tânăr și mai tonifiat.

12

ACIZI HIALURONICI

Cei 12 acizi hialuronici, cu diferite greutăți moleculare, pătrund treptat și eficient în straturile pielii.

95%

EFICIENȚĂ TESTATĂ

Testul in vivo, dublu-orb, controlat cu placebo, pe 20 + 20 de voluntari, a arătat o reducere a volumului ridurilor la 95% dintre subiecții testați.

4

BREVETE ELVEȚIENE

CH 705 713, CH 715 793, CH 711 466, CH 695 412

DESCOPERĂ GAMA COMPLETĂ

Fillerina 12HA Densifying-Filler Treatment Intensiv cu efect de umplere și fermitate
Fillerina 12HA Densifying-Filler Cremă de Zi
Fillerina 12HA Densifying-Filler Cremă de Noapte

EFECTUL DE UMPLERE: ÎN CONTINUĂ DEZVOLTARE DIN 2012

De la cei 6 acizi hialuronici din prima formulă (2012), Fillerina contează astăzi pe 12 molecule, cu diferite greutăți, care pot pătrunde în straturile pielii, pentru efectul de umplere a ridurilor și a liniilor. Fillerina oferă efect de volum la nivelul feței, pomeților și buzelor.

TEHNOLOGIE TRANSDERMICĂ ȘI ACIZI HIALURONICI

Brevetată și aplicată astăzi la toate tratamentele noastre, tehnologia transdermică (brevet elvețian CH 711 466) a fost dezvoltată pentru a facilita, a controla și a garanta tratamentul prin pătrunderea în profunzime a acizilor hialuronici Fillerina și a altor molecule, oferind efectul de umplere.

EFICACITATEA FILLERINA

Labo a investit în cercetare, a patentat produse și a realizat teste de eficacitate timp de ani de zile. Comunitatea științifică a privit cu interes rezultatele obținute. Acestea au fost publicate în publicații și reviste de prestigiu, recunoscute la nivel mondial.

Vezi Politica confidentialitate date personale