Gama completa de produse Peter thomas roth - Peptide 21

Gama de produse Peptide 21 de la Peter Thomas Roth: Puterea a 21 de peptide pentru o piele fermă și strălucitoare.

Această linie de produse cosmetice conține 21 de peptide, neuropeptide și proteine, ingrediente puternice care acționează sinergic pentru a îmbunătăți vizibil aspectul ridurilor, elasticității, strălucirii și texturii neuniforme a pielii. Este o formulă inovatoare, de ultimă generație, care aduce rezultate uimitoare în îngrijirea pielii.

Peter Thomas Roth Peptide 21

Combaterea ridurilor și îmbunătățirea elasticității

Peptidele și neuropeptidele din gama Peptide 21 acționează asupra liniilor fine și ridurilor, ajutând la reducerea aspectului acestora și la îmbunătățirea elasticității pielii. Astfel, vei obține o piele mai fermă și mai tonifiată, cu un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Strălucire și uniformitate a tenului:

Proteinele și peptidele din formulă contribuie la redarea strălucirii naturale a pielii și la uniformizarea nuanței și texturii acesteia. Vei observa un ten mai luminos, mai radiant și o textură mai fină a pielii.

Peter Thomas Roth Peptide 21

Produse variate pentru o îngrijire completă

Gama Peptide 21 oferă o varietate de produse, inclusiv creme, seruri si dischete exfoliante, pentru a-ți satisface toate nevoile pielii. Indiferent că dorești hidratare intensă, tratament revitalizant sau îmbunătățirea strălucirii, vei găsi produsele potrivite în această gamă.

Vezi Politica confidentialitate date personale