Gama completa de multivitamine Supradyn - Bayer

Produsele Supradyn® sunt recomandate pentru a combate stările de oboseală și de epuizare, deoarece conțin o combinație unică de vitamine și minerale, care ajută la menținerea unui nivel optim de energie.

Descoperă formulele unice
de multivitamine și minerale Supradyn®

Supradyn Energy, comprimate filmate

Este un produs complex cu efect triplu: reduce starea de oboseală, oferă extra energie și te alimentează cu niveluri optime de micronutrienți.

 

Supradyn Energy, comprimate efervescente

Este un produs complex cu efect triplu: reduce starea de oboseală, oferă extra energie și te alimentează cu niveluri optime de micronutrienți.

Supradyn Fast Energy, granule orodispersabile

Este o formulă unică, formată dintr-un mix de multivitamine și minerale, cu rol esențial în susținerea nivelului de energie in metabolism.

Supradyn Kids Complex, drajeuri

Drajeuri masticabile cu arome de fructe ce susțin creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor de peste 3 ani și a adolescenților.

Supradyn® îți oferă doza zilnică necesară de energie

Formula completă de vitamine și minerale a produselor Supradyn® este concepută pentru a combate stările de oboseală și epuizare, acoperind deficitul de substanțe nutritive pentru ca tu și întreaga familie să fiți energici, puternici și activi în fiecare zi.

Combate oboseala și epuizarea cu care se confruntă adulții

Supradyn Energy este o formulă clinic dovedită care conține un amestec de 13 vitamine, 9 minerale și coenzima Q10, ce sprijină buna funcționare a creierului, contribuie la producerea naturală de energie și susține sistemul imunitar.

Susține creșterea și dezvoltarea copiilor și adolescenților

Supradyn Kids Complex sprijină dezvoltarea sănătoasă a celor mici, prin complexul de vitamine și minerale esențiale creșterii. Fiecare drajeu masticabil conține vitaminele A, D, E, K, C, B3, B6, B12, Biotină, Iod și zinc.

Nu uita! Suplimentele alimentare nu țin locul unei alimentații echilibrate, variate și unui stil de viață sănătos.

Vezi Politica confidentialitate date personale