Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
product-image

Ulei Caprilis, 100 ml, M1445, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414014998
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 14.9 RON
13.50 RON
1 în stoc, acum 23 minute
Disponibilitate in locatii:
  • ViVo Constanta : Stoc critic
  • Bebe Tei Plaza : Stoc critic
  • Sun Plaza : Stoc critic
  • Lacul Tei : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei Caprilis, 100 ml, M1445, Mayam [6424414014998]

Descriere:
Caprilis sau uleiul de cocoș fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Proprietăți organoleptice:
-lichid clar aproape inodor, incolor, cu vâscozitate redusă

Pe piele:
-se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară, nu lasă peliculă grasă sau lucioasă

Ingrediente (INCI):
-caprylic/capric triglycerides

Proprietățile uleiului de cocoș fracționat
-are o textură foarte ușoară și mătăsoasă
-se simte extrem de plăcut pe piele
-este incolor, are miros neutru și este fluid la temperatura camerei
-este potrivit pentru toate tipurile de ten
-îmbunătățește penetrarea substanțelor active în piele
-nu astupă porii, nu formează un strat gras pe piele, nu este comedogen
-spre deosebire de uleiul de cocoș, nu își schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatură
-se emulsifică ușor
-este foarte stabil oxidativ, suportă încălzirea
-lasă luciu minim pe piele, un aspect satinat
-este obținut exclusiv din ulei de cocoș, fără ulei de palmier sau rapiță

Recomandări, aplicații
-este versatil, poate fi folosit într-o mare varietate de produse cosmetice
-combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le îmbunătăți textura și senzația pe piele
-că ingredient în creme, emulsii, loțiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru îngrijirea tenului și corpului
-îngrijirea tenului mixt sau gras
-creme ”oil-free”, fond de ten, BB creăm, CC creăm
-demachiant bifazic, lapte demachiant
-pentru formularea produselor de plajă și ”after-sun”
-că ingredient pentru compoziții destinate îngrijirii mâinilor și unghiilor
-în produse de îngrijire a buzelor și de machiaj
-pentru formularea produselor de îngrijire a părului: balsamuri și creme capilare, seruri de păr
-că bază uleioasă dar non-grasă pentru masaje faciale sau corporale
-că bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide
-că bază pentru parfumuri de puls
-că bază pentru uleiuri esențiale în aplicații aromaterapeutice

Mod de păstrare:
-la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare:
-uz cosmetic

Prezentare:
-100 ml


Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza