Baton proteic cu alune, 60 g, MoovEat [5213000780499]
Baton fara zahar adaugat, bogat in proteine si vitamine, dedicat sportivilor si persoanelor active.
Declaratie nutritionala/100g
Valoare energetică 1668 kj/ 399 kcal
Grăsimi 11.6 g
din care acizi grași saturați 8 g
Carbohidrati 40.7 g
din care zaharuri 0.6 g
Fibre 6 g
Proteine 30 g
Sare 0.72 g
Tara de origine:
Grecia
Precautii:
Poate contine arahide, nuci si soia.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Ingrediente:
Amestec de proteine 40% [concentrat de proteine din zer (lapte), proteine din lapte, izolat de proteine din soia], stabilizator (sirop de maltitol, sirop de sorbitol), compus de ciocolată cu lapte fără adaos de zahăr (16%) [(îndulcitor (maltitol), complet și grăsime vegetală parțial hidrogenată (miez de palmier), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, lapte praf degresat (8%), zer praf dulce (lapte), (8%), emulgatori (lecitine de floarea soarelui, poliricinoleat de poliglicerol), arome] umectant (fructo- oligozaharide, glicerină), grăsime vegetală (palmă), arome, alune prăjite (2%), pudră de cacao degresată, îndulcitor (eritritol, glicozide de steviol din plantă de stevie), amestec de multivitamine [acid L-ascorbic (vitamina C), niacină (vitamina) B3), DL-alfa-tocoferil (vitamina E), acid pantotenic (vitamina B5), mononitrat de tiamină (vitamina B1), piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2), acid folic (vitamina B9), cianocobalamină (vitamina B12). ),Colecalciferol(vitamina D3)],antioxidant (extract de rozmarin).
Prezentare:
60 g.
Baton proteic cu alune, 60 g, MoovEat [5213000780499]
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Baton proteic cu alune, 60 g, MoovEat a fost efectuata la data de 02-07-2024.