Baton proteic cu fulgi de cocos, 60 g, MoovEat [5213000780475]
Baton proteic 30%, cu fulgi de cocos, fara zahar adaugat, bogat in proteine si vitamine, dedicat sportivilor si persoanelor active.
Declaratie nutritionala/60g:
Valoare energetică 1021 kj/ 243 kcal
Grăsimi 6.48 g, din care acizi grași saturați 5.1 g
Carbohidrati 26.4 g, din care zaharuri 0.36 g
Fibre 3.6 g
Proteine 18 g
Sare 0.50 g
Tara de origine:
Grecia
Precautii:
Poate contine arahide, nuci si soia.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Ingrediente:
Amestec de proteine 40% [concentrat din proteine din zer (lapte), proteine din lapte, izolat de proteine din soia], stabilizator (sirop de maltitol, sirop de sorbitol), compus de ciocolata neagra fara zahar adaugat (16%) [(Indulcitor (maltitol), grăsime vegetală nehidrogenată (ulei din sâmburi de palmier, ulei de palmier, ulei de shea), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator (lecitină de floarea soarelui)], umectant (fructo-oligozaharide, glicerină), grăsime vegetală (palmier), aromă, nucă de cocos deshidratată (2%) , Îndulcitor (eritritol, glicozide de steviol din plantă de stevia), amestec de multivitamine [acid L-ascorbic (vitamina C), niacina (vitamina B3), DL-alfa-tocoferil (vitamina E), acid pantotenic (vitamina B5), mononitrat de tiamină (vitamina B1), piridoxină (vitamina B6), riboflavină (vitamina B2), acid folic (vitamina B9), cianocobalamină (vitamina B12), colecalciferol (vitamina D3)], antioxidant (extract de rozmarin).
Prezentare:
60 g.
Baton proteic cu fulgi de cocos, 60 g, MoovEat [5213000780475]
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Baton proteic cu fulgi de cocos, 60 g, MoovEat a fost efectuata la data de 02-05-2024.