Fulgi de ovaz Bio fara gluten, 250 g, Niavis Bio [6426284000613]
Fulgii de ovaz sunt bogati în fibre insolubile, cat și fibre solubile, extrem de benefice sănatatii.
Proprietati:
- o sursă excelenta de nutrienti, fulgii de ovaz au în compozitia lor vitamina E, cat și vitamine esentiale din complexul B;
- printre mineralele extrem de benefice din ovaz se numara magneziu, fier, cupru, calciu și zinc;
- de asemenea, ovazul este o sursă excelenta de proteine;
- nu contin gluten sau alti alergeni.
Mod de utilizare:
- Fulgii de ovăz se pot folosi pentru prepararea terciului, sunt de asemenea un adaos excelent la musli, granola sau batoane proteice sănătoase.
- A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Informatii nutritionale/100g
- Energie 371kcal/1561kj
- Grasimi 6.7g din care acizi grasi saturati 1g
- Glucide 60g din care zahar 1g
- Proteine 13g
- Fibre 9.7g
- Sare 0.g
Ingrediente:
100% Fulgi ce Ovaz Fini fara Gluten.
Prezentare:
250g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Fulgi de ovaz Bio fara gluten, 250 g, Niavis Bio a fost efectuata la data de 19-04-2024.