Musli bio cu ciocolata amaruie, fara gluten Zer% Glutine, 250 g, Fior di Loto [8016323046580]
Musli organic cu ciocolata amaruie fără gluten, din gama Zer% Glutine, o combinatie de fulgi de ovăz, porumb, orez si cacao.
Caracteristici:
Perfecti in lapte si iaurt (vegetal sau nu) sunt un aliment ideal pentru un mic dejun sanatos echilibrat.
Produs fara gluten, fara lapte.
Cereale bune pentru micul dejun, o sursa importanta de fibre, fara lapte si fara ulei de palmier.
Declaratie nutritionala 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1661kj / 396kcal, Grasimi: 15g (din care acizi grasi saturati: 5.2g), Carbohidrati: 53g (din care zaharuri: 19g), Proteine: 8.9g; Fibre: 4.0g; Sare: 0,16g.
Ingrediente:
*Muesli crocant de cereale cu cacao cu nuca de cocos (27%)(*fulgi de ovaz integral, *sirop de orez (*orez, apa), *nuca de cocos rasa, *fulgi de orez, *orez expandat, *cacao pudra, *aroma naturala de vanilie, sare roz Himalaya)), *orez expandat cu ciocolată (26%)(*orez expandat, *zahăr din trestie, *ciocolată pudră (15%)(*zahăr, *cacao)), chipsuri de ciocolată fondanta (13%)(*masă de cacao, *zahăr din trestie, *unt de cacao), *orez extrudat cu cacao (7%)(*făină de orez, *zahăr, *pudră de cacao, *ulei de floarea soarelui, sare), *fulgi de ovăz cu cacao (7%)(*fulgi de ovăz integral, *sirop de orez (*orez, apă), *cacao pulbere, *aroma naturala de vanilie), *alune maruntite, *seminte de floarea soarelui, *fulgi de porumb (6%)(*porumb, sare).*ingrediente de agricultura ecologica.
Tara de provenienta:
Italia
Prezentare:
250 g.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Musli bio cu ciocolata amaruie, fara gluten Zer% Glutine, 250 g, Fior di Loto a fost efectuata la data de 30-05-2023.