Blat de tort cu cacao fara gluten, 350 g, Pagotto [6426390873514]
Caracteristici:
- Blatul de tort fără gluten, Cacao, este opțiunea perfectă pentru un desert delicios și sănătos, fără ulei de palmier și fără lactoză.
- Tortul Pagotto gluten free are textura perfectă, fiind făcut cu ouă de la găini crescute la sol.
- Gustul bogat de cacao te va cuceri iremediabil. Încearcă-l cu crema de vanilie fără gluten, pentru un rezultat spectaculos.
- Nu necesită coacere.
Ingrediente:
Amidon de cartofi, ouă de la găini crescute la sol, zahăr, apă, sirop de glucoză, cacao 3,7%.
Emulgator: glicerină, E471-E477.
Agenți de afânare: bicarbonat de sodiu, E466, E575, sare marină, agent de îngroșare: gumă de guar E412.
Conservant: sorbat de potasiu.
Prezentare:
350g.
Ingrediente Active:
Cacao
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Blat de tort cu cacao fara gluten, 350 g, Pagotto a fost efectuata la data de 05-03-2024.