Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal

contine si faina de mei, faina de lupin

0 (din 0 evaluări)
Evalueaza produsul

Brand: NOMINAL

Cod produs: 8594010190308

Tip: Aliment

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Pentru a primi notificări legate de stoc trebuie să fii logat în cont sau să îți creezi un cont aici.

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal [8594010190308]

Un mix perfect pentru atunci cand ai pofta de o paine facuta in casa dar care sa nu contina gluten

Mod de preparare:
Pentru prepararea painii mai e nevoie, pe langa mix, de ingrediente precum: apa, ulei si drojdie.
Reteta de baza: 500 g mix de faina, 500 ml de apa, 20 ml ulei, 15 g drojdie proaspata (sau 5 g drojdie uscata).

Prepararea painii intr-un cuptor normal: Conform retetei, amestecati toate ingredientele deodata si framantati, pana obtineti un aluat omogen, apoi lasati-l sa se odihneasca aprox. 5 min. Puneti aluatul intr-o forma pentru paine unsa cu ulei, pe care puteti presara faina de hrisca. Umpleti forma de paine pana la aprox 3/5 din inaltimea ei. Se lasa sa creasca 45-60 min. (la o temperatura de 35°C). Se coace in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 50-60 de minute. Pentru prepararea produselor de patiserie mai mici (de ex. chifle, baghete sau ciabatta) folosim cu 20 ml de apa mai putin. Prelucram aluatul in acelasi mod. Pentru coacerea baghetelor, folosim o placa speciala ondulata pentru baghete. Timpul de coacere pentru baghete si chifle este de 40 min la 180°C si apoi la 220°C timp de 20-25 min. 

Prepararea painii in masina de paine: Se toarna apa calduta si ulei in vasul de copt, se adauga drojdia proaspata (sfaramata) sau cea uscata si se adauga mix-ul pentru paine. Doza recomandata de drojdie si apa se aplica programelor de coacere fara gluten cu o durata de dospire de aprox. 45-50 min. si durata de coacere de aprox. 60 min. Aluatul nu trebuie amestecat din nou in timpul dospirii. In functie de tipul masinii de paine si de durata programului utilizat, putem ajusta temperatura apei si cantitatea de drojdie. Daca painea este dospita inegal (cu pori mari si neuniformi), reduceti doza de drojdie sau folositi apa mai rece. Daca, pe de alta parte, painea este putin dospita, cu aspect dens crapat la suprafata, folositi mai multa drojdie sau apa mai calda. In primele minute de amestecare, dezlipiti aluatul de pe peretii vasului, ajutandu-va de o spatula moale. Taiati painea dupa ce se raceste complet.

Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: 
valoare energetica 1434 kJ/339 kcal; grasimi 1.7 g, din care acizi grasi saturati 0.3 g; glucide 70 g, din care zaharuri 3.7 g; fibre 8.2 g; proteine 6.8 g; sare 2 g. 

Ingrediente:
amidon de grau degluteinizat, faina de mei, faina de lupin, fulgi de cartofi, faina de in (4%), agent ingrosare: faina de guar, zahar, sare, condiment pentru paine.

Prezentare:
500 g

Specificatie Valori
Categorie Alimente fara gluten
Brand Nominal
Disponibil in magazinele Bebe Tei Rebreanu
Info produs Eligibil ELITE
Cod produs 8594010190308
Tip produs Aliment
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Mix pentru paine fara gluten cu fibre de In, 500 g, Nominal a fost efectuata la data de 01-12-2024.  |  Raporteaza Descriere Gresita

Produse similare

Alte produse ale brand-ului Nominal

Vezi Politica confidentialitate date personale