Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Miere Manuka UMF 10+, 250 gr, Happy Valley

Campanii produs
PRODUSUL FACE PARTE DIN:

Campania 10% Miere Manuka Mai
Discount pentru produsele din conditie de 10% !

Cod bare: 9400554004300
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat sau la
Oficiile Posta Romana
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 14.9 RON
122.00 RON
109.80 RON economisesti 12.20 RON
3 în stoc, acum 2 zile
Disponibilitate in locatii:
  • Sun Plaza : Stoc critic
  • Bebe Tei Plaza : Stoc critic
  • Lacul Tei : Indisponibil
  • ViVo Constanta : Indisponibil
Promotie valabila in perioada 01-05-2021 - 31-05-2021, in limita stocului disponibil.
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Miere Manuka UMF 10+, 250 gr, Happy Valley [9400554004300]

Mierea de manuka Happy Valley este certificată UMF® și testată după cel mai înalt standard de calitate, ceea ce va asigura că primiți cea mai pură și 100% autentică miere de manuka. Mierea Happy Valley provine din cele mai pure și izolate zone din Nouă Zeelandă și a fost obținută cu intervenție umană minimă. Sistemul de calitate UMF® garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție.

Cine suntem?
Happy Valley este o companie de familie care a luat naștere în 1975 și a fost fondată de către Ben și Dot Rawnsey. Timp de peste 40 de ani s-au dedicat să ofe re consumatorilor cea mai pură miere de Manuka din Nouă Zeelandă, folosind cele mai bune practice în apicultură. În prezent a 3-a generație de apicultori din familie își folosește cunoștințele și experiență pentru a avea grijă de peste 50000 de stupi, localizați în cele mai isolate zone din Nouă Zeelandă.
Compania noastră crede cu tărie în valorile familiei, în relațiile de durata, inovație și onestitate.

“ Familia este inima stupului nostru “

Ce deosebește mierea de Manuka de celelalte tipuri de miere? 
Mierea de manuka provine din nectarul florilor arbustului de manuka (Leptospermum scoparium), originar din Nouă Zeelandă.
Mierea de manuka s-a făcut remarcată în lumea medicală datorită proprietăților sale antibacteriene deosebite față de toate celelalte tipuri de miere, că urmare a cercetărilor făcute de Prof. dr. Peter Molan în cadrul Universitățîi Waikato din Nouă Zeelandă.
Acesta a descoperit în 1981 că activitatea peroxidului de hidrogen din mierea de Manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene unice, este mult mai mare decât în oricare alt tip de miere. Sustantele active răspunzătoare pentru activitatea antibacteriana non peroxidica sunt metilglioxalul (MG) și dihidroxiacetona (DHA), care se găsesc predominant în mierea de Manuka.

Cercătările efectuate pe parcursul a aproape 40 de ani au dezvăluit proprietățile terapeutice remarcabile ale mierii de manuka: antibacteriene, antimicrobiene, antifungice, antiseptice, antivirale, antiinflamatorii și antioxidante. Mierea de manuka susține intens sistemul imunitar și sănătatea organismului, fiind un remediu natural extrem de eficient.
Însă nu toată mierea de manuka este activă, ci doar mierea de manuka care conține un nivel ridicat al markerilor specifici ( MG și DHA). Standardul de calitate UMF® măsoară și garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție.
UMF® = GARANȚIA CALITĂȚIi
UMF® (Unique Manuka Factor = factorul unic Manuka) este singurul sistem de evaluare, care determină puterea antibacteriană a mierii de manuka, prin măsurarea tuturor celor 3 markeri cheie prezenți în mierea de manuka (nu doar a unuia singur, analizat izolat):
1.nivelului de metilglioxal (MG) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰
2.nivelului de dihidroxiacetona (DHA) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰
3.leptosperin = substanță care indică că mierea de Manuka este 100% AUTENTICĂ, deoarece se găsește exclusiv în nectarul florilor de Manuka.
⃰Nivelul activității peroxidului de hidrogen este indicatorul proprietăților antibacteriene ale mierii de manuka. Cu cât acesta este mai ridicat, cu atât mierea de manuka are efect antibacterian mai puternic.
UMF® este o marcă înregistrată, internațional recunoscută și verificabilă, utilizată doar de către producătorii licenţiaţi din Nouă Zeelandă. Este singurul standard de calitate care stă în spatele cercetărilor efectuate asupra mierii de manuka şi totodată un sistem de clasificare care garantează că mierea de manuka este 100% pură și activă (are nivel ridicat de DHA și MG), ceea ce înseamnă că are proprietăți antibacteriene deosebite față de mierea obișnuită.

În concluzie prezenţa pe ambalaj a simbolului UMF® este o garanţie absolută a calității.
Marca UMF® este urmată de un număr care indică puterea activității UMF® a unui lot de miere de manuka. Cu cât numărul este mai mare, cu atât acțiunea produsului este mai puternică.
Mierea Happy Valley UMF® este testată de către laboratoare independente care arată că respectă nu numai standardul mierii monoflorale de manuka impus de Guvernul Noii Zeelande, dar și standardele de puritate și calitate impuse de Asociația UMF®. Asociația UMF® efectuează periodic audituri și testează mierea de manuka UMF® pentru a garanta consumatorilor calitatea acesteia.

MIEREA DE MANUKA HAPPY VALLEY UMF®:
•respectă MPI – standardul mierii de Manuka impusă de Guvernul Noii Zeelande
•respectă standardul UMF® de calitate și puritate – Licență UMF® 2024
•este ambalată în Nouă Zeelandă, în fabrică certificată RMP no: HVH111
•garantează originea și trasabilitatea

NIVELURILE UMF® ale mierii de Manuka Happy Valley sunt:
UMF® 5+: nivel mic al activităţîi antibacteriene, este recomandat pentru întreținere că și supliment alimentar pentru susținerea sistemului imunitar și în afecțiuni ușoare specifice sezonului rece (disconfort la nivelul gâtului și nasului, răceli ușoare)
UMF® 10+: nivel mic spre mediu al activității antibacteriene, este recomandat ameliorarea infecțiilor bacteriene și fungice
UMF® 15+ : nivel mediu alactivitatii antibacteriene, este recomandat în cazul afecțiunilor acute sau cronice, rezistente la tratamente
UMF® 18+: nivel mare al activității antibacteriene, este recomandat în cazul unor infecțîi foarte rezistente, tratate anterior
UMF®20+: nivel foarte mare al activității antibacteriane, se recomandă în cazul unor infecțîi care au o rezistență sporită la tratamente.

Atenție: 
Recomandăm folosirea nivelului UMF® indicat nevoilor dvs, deoarece folosirea unui nivel prea ridicat, atunci când nu este cazul, poate duce la apariția unor reacții adverse sau dezvoltarea unei sensibilități din partea organismului.

BENEFICIILE MIERII DE MANUKA UMF® 5+
UMF® 5+ are un conținut minim de metilglioxal de 83 mg/kg (una din substanțele responsabile pentru efectul antibacterian al produsului).
Mierea de Manuka UMF® 5+ este recomandată supliment alimentar pentru susținerea sistemului imunitar și în afecțiuni ușoare specific sezonului rece (discomfort la nivelul gâtului și nasului, răceli ușoare).
Mierea de Manuka UMF® este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de afecțiuni.

INTERN:
•susține imunitatea organismului și asigura o stare bună de sănătate,
•are efect antioxidant și detoxifiant,
•ameliorează afecțiunile specifice sezonului rece (răceli, gripe, dureri de gât, febra),
•are efect benefic în afecțiunile respiratorii: rinită, bronșita cronică, astm, sinuzita cronică, tușe, îmbunătățește calitatea somnului (are efect de relaxare),
•ameliorează alergiile de sezon,
•neutralizează PH-ul,
•este eficientă în afecțiuni ale sistemului gastrointestinal: aciditate sporită, reflux gastroesofagian, arsuri la stomac, este eficientă în combaterea bacteriei Helicobacter Pylori (principala cauza a ulcerelor stomacale), reduce inflamațiile colonului,
•are efect antibacterian în infecțîi cu stafilococ auriu, are efect antiinflamator și joacă rol de antibiotic natural.

EXTERN: Este eficientă în:
•Afecțiuni ale pielii : eczeme, dermatita atopica, psoriazis, arsuri de gradul I și ÎI, leziuni, foliculită cauzată de epilat sau bărbierit, herpes, iritații de scutec, are efect cicatrizant,
•Afecțiuni stomatologice: parodontoza, gingivită, afte, are efect anticărie, ajută la eliminarea plăcii dentare,
•Tratamente cosmetice: diminuează ridurile, acneea, punctele negre, hidratează pielea, reduce căderea părului, hrănește părul uscat, are efect antimatreata.

Mod de utilizare:
•Uz intern: 2-3 lingurițe pe zi dimineața și seară, cu 30 de minute înainte de masă
•Uz extern: se aplică pe piele că atare și se acoperă zona cu o compresă
•Uz cosmetic: că ingredient în produse cosmetice (creme și măști pentru față și par, șampoane etc)

Nu este recomandată copiilor sub 1 an.

Ingrediente: 
100% Miere de Manuka UMF™ 5+

Valori nutriționale medii pentru 100g: 
1340kJ/320 kcal, grăsimi 0g, din care acizi grași saturați 0g, glucide 79.6g, din care zaharuri 78.1g, proteine 0.4g, sare 0.03g.
A se păstrat la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui, la temperaturi sub 20°C.

Prezentare: 
250 gr


Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza