Ulei esential de lavanda, M-1033, 10 ml, Mayam

Cod produs: 5940100850387

Brand: MAYAM

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
12,50 LEI
Pret/100 ml: 125.00 Lei
9 în stoc Ultima actualizare: 09-12-2022 00:56:01
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei
  • disponibil Plaza
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti disponibil
  • disponibil Rebreanu
    Str. Ion Agarbiceanu 3 - 11 Bucuresti disponibil
  • stoc critic ViVo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta stoc critic
  • stoc critic Vitan
    Calea Vitan 55-59 Bucuresti stoc critic
  • indisponibil Lacul Tei
    Bd. Lacul Tei 62 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Sun Plaza
    Calea Văcărești 391 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Strada Biharia 67 - 77 Bucuresti indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei esential de lavanda, M-1033, 10 ml, Mayam [5940100850387]

Probabil cel mai recunoscut si raspandit ulei esential datorita multiplelor virtuti pe care le are, este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate si regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului si calmarea sistemului nervos dar si pentru parfumul sau deosebit de apreciat.
Din maruntele flori mov-albastrui care ne incanta prin parfumul lor se extrage uleiul esential poate cel mai raspandit si utilizat in intreaga lume.
Calitatile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp in urma, si sunt si azi valorificate in domeniul terapeutic, cosmetic si in parfumerie.
Uleiul esential de lavanda veritabila este un produs de exceptie, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavanda si are un continut ridicat de principii active pe care le putem valorifica in felurite moduri.

Alte denumiri:
Lavanda fina, lavanda oficinala, lavandula vera, lavanda veritabila.

Metoda de obtinere:
Prin distilarea cu aburi a varfurilor inflorite.

Zona geografica de provenienta:
Franta/Bulgaria.

Caracteristici:

  • Produs cosmetic natural si organic.
  • Lichid clar usor galbui, vascozitate redusa.
  • Descriere olfactiva - miros caracteristic floral, aromatic, usor ierbos, proaspat.

Ingrediente (INCI):
Lavandula angustifolia oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Proprietati:

  • Echilibrant al sistemului nervos.
  • Sedativ si linistitor, armonizant;
  • Antispasmodic, decontractant muscular, antalgic;
  • Antiseptic;
  • Calmant cutanat, linisteste pielea ranita, inrosita, arsa de soare sau intepata de insecte;
  • Cicatrizant, ajuta la refacerea pielii ranite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee;
  • Regenerator celular si reparator cutanat;

Recomandari de utilizare:

  • Parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri si produse de toaletare, in sapunuri, pentru parfumarea ambientului.
  • Spasme, crampe, dureri musculare si reumatice, diferite dureri asociate cu sportul;
  • Dureri cervicale, umeri intepeniti, dureri de cap, migrene;
  • Anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitatii;
  • Alinarea tensiunii, depresiei, in stari de panica, isterie sau epuizare nervoasa;
  • Regenerarea pielii dupa arsuri usoare, arsuri solare, intepaturi de insecte;
  • Calmarea pielii in caz de prurit, inflamatii, urticarie, dupa epilare si barbierit;
  • Atenuarea cicatricilor in urma lezarii pielii;
  • Regenerarea pielii afectate de alergii si infectii;

Mod de utilizare:

  • Este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie;
  • Ca ingredient in peparate cosmetice, uleiul esential de lavanda se poate folosi in general in procent de 0,5-2%;
  • Poate fi inclus ca ingredient intr-o serie de compozitii: creme anhidre, creme emulsificate, lotiuni si lapte de corp, unt de corp, balsamuri, masti, frectii si creme capilare, sampoane, sapunuri;
  • Poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub forma de masaj;
  • Pentru dureri musculare, crampe si zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal in care este inclus uleiul de lavanda;
  • Pentru tulburari ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate si coloana vertebrala; uleiul sau crema de masaj se poate aplica si pe incheieturi;
  • In apa de baie: 10-15 picaturi solubilizate in prealabil sau diluate in lapte;
  • Cateva picaturi peste o portie de sare de baie dispersata in cada;
  • In vaporizatoare si candele pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor;
  • Poate fi folosit la prepararea de saculeti cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale.

Prezentare:
10 ml

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului MAYAM

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.