Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Ulei esențial de lavandă, 10 ml, Herbal Sana

Cod bare: 5999561564104
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat sau la
Oficiile Posta Romana
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 14.9 RON
6.50 RON
11 în stoc, acum 1 ora
Disponibilitate in locatii:
  • ViVo Constanta : In limita stocului disponibil
  • Bebe Tei Plaza : In limita stocului disponibil
  • Sun Plaza : In limita stocului disponibil
  • Lacul Tei : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Ulei esențial de lavandă, 10 ml, Herbal Sana [5999561564104]

Probabil cel mai recunoscut și răspândit ulei esențial datorită multiplelor virtuți pe care le are, este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos dar și pentru parfumul său deosebit de apreciat.

Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp în urmă, și sunt și azi valorificate în domeniul terapeutic, cosmetic și în parfumerie.

Uleiul esențial de lavanda veritabilă este un produs de excepție, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavandă și are un conținut ridicat de principii active pe care le putem valorifica în felurite moduri.

Alte denumiri:
Lavanda fină, lavanda oficinală, lavandula vera, lavanda veritabilă.

Metoda de obținere:
Prin distilarea cu aburi a vârfurilor înflorite.

Zona geografică de proveniență:
Franța/Bulgaria.

Caracteristici:
Produs cosmetic natural și organic.
Lichid clar ușor gălbui, vâscozitate redusă.
Descriere olfactivă - miros caracteristic floral, aromatic, ușor ierbos, proaspăt.

Ingrediente (INCI):
Lavandula angustifolia oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organică.

Proprietăți:
- regenerator celular și reparator cutanat;
- cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urțicarii, psoriazis, acnee;
- calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte;
- antiseptic;
- antispasmodic, decontractant muscular, antalgic;
- sedativ și liniștitor, armonizant;
- echilibrant al sistemului nervos.

Recomandări de utilizare:
- regenerarea pielii afectate de alergii și infecții;
- atenuarea cicatricilor în urma lezării pielii;
- calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit;
- regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte;
- alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă;
- anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitații;
- dureri cervicale, umeri înțepeniți, dureri de cap, migrene;
- spasme, crampe, dureri musculare și reumatice, diferite dureri asociate cu sportul;
- parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri și produse de toaletare, în săpunuri, pentru parfumarea ambientului.

Mod de utilizare:
- este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie;
- ca ingredient în peparate cosmetice, uleiul esențial de lavanda se poate folosi în general în procent de 0,5-2%;
- poate fi inclus ca ingredient într-o serie de compoziții: creme anhidre, creme emulsificate, loțiuni și lapte de corp, unt de corp, balsamuri, măști, frecții și creme capilare, șampoane, săpunuri;
- poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub formă de masaj;
- pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal în care este inclus uleiul de lavandă;
- pentru tulburări ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate și coloana vertebrală; uleiul său cremă de masaj se poate aplica și pe încheieturi;
- în apă de baie: 10-15 picături solubilizate în prealabil sau diluate în lapte;
- câteva picături peste o porție de sare de baie dispersată în cadă;
- în vaporizatoare și candele pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor;
- poate fi folosit la prepararea de săculeți cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale.

Prezentare:
10 ml


Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza