Ulei de tamanu virgin, 50 ml, Mayam

otinut prin presare la rece din samburi

Cod produs: 6424414012710

Brand: MAYAM

Model: SKU M-1246

: Documente

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
17,50 LEI
Pret/100 ml: 35.00 Lei
11 în stoc Ultima actualizare: 28-09-2022 15:19:23
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei
  • disponibil ViVo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta disponibil
  • disponibil Vitan
    Calea Vitan 55-59 Bucuresti disponibil
  • stoc critic Plaza
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti stoc critic
  • indisponibil Lacul Tei
    Bd. Lacul Tei 62 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Sun Plaza
    Calea Văcărești 391 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Strada Biharia 67 - 77 Bucuresti indisponibil
  • În curând Titan
    Strada Ion Agarbiceanu 3 - 11 București se deschide în curând

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei de tamanu virgin, 50 ml, Mayam [6424414012710]

Arborele de tamanu creste in zone tropicale, in special in Madagascar (numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). 
Din samburii frunctului este extras un ulei aromat, concentrat in substante active, apreciat pentru proprietatile antiinflamatorii, antiinfectioase si de stimulare a circulatiei periferice.
Uleiul de tamanu se remarca prin capacitatea exceptionala de a ameliora numeroase afectiuni ale pielii cum ar fi acneea, eczemele sau psoriazisul, accelereaza cicatrizarea, amelioreaza cicatricile vechi, este purifiant si linisteste pielea.

Metoda de obtinere: 
presare la rece din samburi.

Proprietati organoleptice: 
lichid uleios de vascozitate medie, de culoare verde inchis, cu miros caracteristic aromat, poate fi usor tulbure
Are tendinta de solidificare la temperaturi mai scazute si poate prezenta aglomerari si sedimente in mod natural. A se agita flaconul inainte de utilizare!

Proprietatile uleiului de tamanu:

  • purifiant, antiinfectios, antibacterian cutanat
  • cicatrizant, reparator, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat
  • faciliteaza circulatia periferica
  • antiinflamator, usor antalgic
  • calmeaza durerile articulare si musculare

Recomandari, aplicatii:

  • piele cu probleme: acnee, dermatite, eczeme, psoriazis
  • cicatrici, vergeturi, cuperoza
  • piele iritata, deteriorata, rani superficiale
  • zgarieturi, fisuri, crapaturi
  • infectii cutanate, micoze
  • probleme circulatorii, varice, picioare grele
  • dureri articulare si reumatismale

Ingrediente (INCI): 
calophyllum inophyllum seed oil

Prezentare:
50ml

Certificate:

Documentul nu este disponibil.
Documentul nu este disponibil.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Cumparate frecvent impreuna

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.