Ulei de trandafiri, 50 ml, Mayam

petalele de trandafir au proprietati antirid, tonifiante si de regenerare

Cod produs: 6424414012628

Brand: MAYAM

Model: SKU M-1239

: Documente

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei
  • indisponibil Plaza
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Lacul Tei
    Bd. Lacul Tei 62 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Sun Plaza
    Calea Văcărești 391 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil ViVo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil
  • indisponibil Vitan
    Calea Vitan 55-59 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Strada Biharia 67 - 77 Bucuresti indisponibil
  • În curând Titan
    Strada Ion Agarbiceanu 3 - 11 București se deschide în curând

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei de trandafiri, 50 ml, Mayam [5940100713651]

Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori ""Rose de Mai"", este foarte popular în special în Franța ca materie primă din care se pot obține o serie de ingrediente cosmetice: ulei esențial, ulei absolut, apă florală, macerat din petale.
Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transferă în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăți antirid, tonifiante și de regenerare cutanată.
Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, emolient și catifelant, ușor absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obținerea acestui macerat nobil.

Proprietățile uleiului macerat de trandafiri

  • Emolient, înmoaie și catifelează pielea
  • Antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate
  • Hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați
  • Ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii

Recomandări, aplicații

  • Este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • Îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului
  • Îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate
  • Masaj facial

Cum se folosește uleiul macerat de trandafiri

  • Se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere
  • Ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial
  • Se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri
  • În creme emulsionate se poate include în faza grasă

Combinații recomandate:

  • Cu ulei de margarete, ulei din germeni de grâu și extract de acmella pentru un ser îmbunătățește fermitatea pielii
  • Cu ulei de rosa mosqueta, ulei de coacăze negre și vitamina A pentru un ser de noapte regenerator
  • Cu ulei de luminița serii și coenzima Q10 pentru un ser anti-age

Ingrediente (INCI)
Sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract

Prezentare:
50ml

Certificate:

Documentul nu este disponibil.
Documentul nu este disponibil.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Cumparate frecvent impreuna

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.