Gama completa de produse Eucerin - Hyaluron - filler

Eucerin Hyaluron-Filler: Îngrijire Anti-Îmbătrânire Eficientă în Reducerea Ridurilor

Structura pielii se schimbă pe măsură ce îmbătrânim: liniile fine și ridurile apar primele și se adâncesc în timp. Pe măsură ce se continuă maturizarea, fermitatea, strălucirea și, mai târziu, elasticitatea pielii se reduc treptat. Familia Eucerin Hyaluron-Filler include trei game unice care au fost dovedite clinic și dermatologic că oferă multiple beneficii anti-îmbătrânire. Fiecare gamă are un accent principal diferit (ridurile, pierderea volumului și pierderea elasticității) pentru a se asigura că pielea primește îngrijirea de care are nevoie în fiecare etapă a procesului de îmbătrânire. Eucerin Hyaluron-Filler cu formula 3x Effect a fost special formulat pentru a contracara "timpul" apeland la 3 procese esentiale:
Umplere: Acidul hialuronic cu masa moleculara mare și mica ce hidratează și ameliorează ridurile.
Stimulare: Antioxidantul, Saponina, activează producția proprie de acid hialuronic a pielii cu până la 256% și protejează pielea de radicalii liberi.
Protejare: Enoxolona scade rata de degradare a acidului hialuronic cu mai mult de 50%.

Hyaluron -Filler


Contracararea Procesului de Îmbătrânire cu Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler a fost special formulat pentru a aborda primele semne ale îmbătrânirii, cum ar fi liniile fine și ridurile. Amestecul unic de la Eucerin de acid hialuronic cu molecule înalte și scăzute, glicină saponină și enoxolonă oferă o abordare țintită a ridurilor profunde în mod vizibil. Acidul hialuronic cu molecule mari îmbunătățesc hidratarea și netezesc straturile cele mai exterioare ale pielii, în timp ce moleculele mici, care sunt de 40 de ori mai mici *1, pătrund mai departe în straturile epidermice ale pielii de unde provin ridurile mai profunde. Antioxidantul, Glicină Saponină, susține producția de acid hialuronic în stratul dermic unde se formează cele mai profunde riduri și protejează de radicalii liberi. Enoxolona protejează propriul hialuron al pielii de degradare. Gama include creme de zi (SPF 15 și SPF 30), o cremă de noapte și o cremă pentru ochi pentru toate tipurile de piele. Pentru rezultate suplimentare, un Concentrat, un peeling și un ser cu acțiune dublă peste noapte, precum și doi amplificatori cu acțiune rapidă și eficiente, o mască de față cu bioceluloză și un ser pentru rafinarea pielii.

1 În comparație cu acidul hialuronic cu molecule mari, folosit și în formulă

Vezi Politica confidentialitate date personale