Balsam cu grapefruit pentru buze Multi-Balm, 15 ml, Q+A [5060486266128]
Hidratant, calmant și revigorant. Formula unică ce conține squalane, cacao și grepfruit, face ca acest balsam natural, să acționeza blând asupra buzelor.
Balsamul natural folosește 3 ingrediente esențiale pentru buze:
Grepefruit: Bogat în mod natural în vitamina C și plin de antioxidanți, acest fruct suculent este apreciat pentru proprietățile sale de curățare și aroma revigorantă.
Unt de cacao: untul de cacao hrănește și calmează buzele și este frecvent utilizat pentru uniformizarea aspectului liniilor fine și ridurilor.
Squalane natural: este o alternativă prietenoasă cu mediul vegan, fiind obținut din ulei de măsline. Are proprietăți incredibile de hidratare și este absorbit rapid, oferind o hidratare intensă a pielii.
Beneficii:
Hidratant
Produs vegan
Calmează
Nu provoacă iritații
Reduce apariția ridurilor
Mod de utilizare:
Aplică balsamul pe buze ca si varianta de make-up sau tratament de noapte.
Ingrediente:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Rhus Verniciflua (Japanese Sumac) Peel Cera, Glyceryl Rosinate, Theobroma Grandiflorum (Cupucau) Seed Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Squalane, Hydrogenated Castor Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Bisabolol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Geraniol.
Prezentare:
15 ml
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Balsam cu grapefruit pentru buze Multi-Balm, 15 ml, Q+A a fost efectuata la data de 23-04-2024.