Miere de manuka, MGO 525+, 500 g, Manuka Lab [5060604330144]
Miere de Manuka autentica MGO 525+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
Caracteristici:
Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
Includeti aceasta miere in dieta voastra cotidiana pentru a va sustine sanatatea si starea de bine.
Proprietati:
- Contine un complex de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc)
Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, contribuie la reducerea activitatii radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare).
Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.
Continut:
- Un borcan contine 500g miere de Manuka MGO 525+, produs natural.
Ingrediente:
100% miere de Manuka MGO 525+.
Tara de origine:
Noua Zeelanda.
Mod de utilizare:
- O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita sau turnata peste budinci.
- O puteti consuma simpla sau dizolvata in lichide.
- Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
- Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
- Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
- Pastrati recipientul cu capacul inchis.
- Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
- Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
- Nu este necesara pastrarea la frigider.
- Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
- Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
- Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.
Prezentare:
500g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Miere de manuka, MGO 525+, 500 g, Manuka Lab a fost efectuata la data de 25-04-2024.