Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1, Lime - Sesame Grey, Swandoo

scaun auto i-size rear facing pana la 105 cm sau 18 kg (aproximativ 4 ani)

Certificari produs

0 (din 0 evaluări)
Evalueaza produsul

Brand: SWANDOO

Cod produs: 6970370441465

Tip: Puericultura mare

Document: Manual de utilizare

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1, Lime - Sesame Grey, Swandoo [6970370441465]

Scaunul auto Marie 3 este o capodoperă de design și siguranță, distins cu prestigiosul premiu iF Design 2020 pentru eleganța sa și ușurința de utilizare. Creat de Swandoo, acest scaun auto a fost conceput pentru a oferi cel mai înalt nivel de protecție și confort pentru cei mici, într-un mod inteligent și inovator.

Marie 3 este alegerea perfectă pentru părinții care caută un scaun auto care să ofere siguranță și confort de neegalat pentru cei mici, îmbinând inovația tehnică cu design-ul elegant. Cu caracteristici avansate și un accent ferm pe siguranță, acest scaun auto demonstrează angajamentul Swandoo pentru protejarea celor mai prețioși pasageri ai noștri.

Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1 Swandoo

Caracteristici:


 • Rotație 360° pentru o ușurință maximă în utilizare.
 • Pernă pentru nou-născuți ce oferă protecție suplimentară pentru cei sub 3 luni.
 • Perfect Recline System pentru ajustare cu o singură mână și 4 poziții de înclinare, atât cu fața la sensul de mers, cât și cu spatele.
 • Interval de greutate: de la 40 până la 105 cm, până la 18 kg.
 • Tetieră din spumă cu memorie pentru confort sporit și siguranță.
 • Carcasă realizată din EPP pentru protecție laterală la impact.
 • Sistem de ventilație pentru confort termic.
 • Indicator nivel ochi pentru poziționare corectă.
 • Pernuțe anti-alunecare pentru stabilitate.
 • Clipsuri centuri pentru fixarea facilă a copilului.
 • Materiale detașabile pentru curățare ușoară.
Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1 Swandoo
Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1 Swandoo

Siguranță Înainte de Toate:

Marie 3 pune siguranța copilului pe primul loc. Acest scaun auto permite utilizarea cu spatele la sensul de mers până la greutatea de 18 kg sau o înălțime de 105 cm (aproximativ 4 ani), respectând astfel riguroasele cerințe ale standardului i-Size. Cu sistemul integrat Child Direction Assistance, se asigură că cei mici vor rămâne în poziția cu spatele la sensul de mers până la vârsta de 15 luni, prevenind astfel instalarea incorectă a centurilor de siguranță.

Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1 Swandoo

Confortul Copilului la Îndemână:

Marie 3 oferă 4 poziții de somn, atât cu spatele la sensul de mers, cât și cu fața la sensul de mers. Aceasta asigură că micuțul tău călătorește în cele mai bune condiții, indiferent de stadiul său de dezvoltare. Poziția de somn înclinată, respectând cerințele standardului i-Size, adaugă confortul necesar pentru un somn liniștit și un drum fără griji.

Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1 Swandoo

Protecție Integrală:

Scaunul Marie 3 este echipat cu o protecție laterală detașabilă numită "Side Impact Buddy," care oferă siguranță suplimentară în caz de impact lateral. Această protecție se poate fixa pe partea scaunului apropiată de portieră. Tetiera din spumă cu memorie este ajustabilă în 12 poziții diferite, asigurând o potrivire perfectă a centurilor, indiferent de stadiul de dezvoltare al copilului tău.

Specificatii:

Grupa: 0+/I
Certificare: i-Size, ECE R129/03


Greutatea scaunului: 14,9 kg
Scor ADAC: 2.4

 

Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1, Lime - Sesame Grey, Swandoo [6970370441465]

ADAC ADAC

Testul ADAC este o evaluare anuală efectuată de Automobil Clubul German (ADAC), care testează și clasifică scaunele auto pentru copii pe baza siguranței, compatibilității cu diferite vehicule, și raportului dintre preț și performanță. Aceste teste cuprind o gamă variată de produse din categoria scaunelor auto pentru copii, analizând atât siguranța în cazul impactului, cât și prezența substanțelor nocive. Rezultatele sunt publicate sub formă de calificative - de exemplu, „bine” sau „satisfăcător” - oferind astfel părinților informații valoroase și fiabile pentru a alege cel mai sigur și compatibil scaun auto pentru copiii lor.

Test Stiftung Warentest Test Stiftung Warentest

Testul Stiftung Warentest este definit ca un instrument esențial pentru simplificarea procesului de selecție a unui scaun auto adecvat pentru copii, oferind o bază solidă prin evaluări riguroase efectuate împreună cu ADAC. Această metodologie de testare se concentrează pe analiza detaliată a opțiunilor și specificațiilor tehnice ale scaunelor auto, facilitând astfel o alegere informată și simplificând demersul inițial complicat de selecție. Articolul în cauză subliniază importanța testului Stiftung Warentest în procesul de decizie, explicând în ce constă această testare și modul în care poate contribui la identificarea scaunului auto optim pentru copilul tău.

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Scaun auto rotativ 360 i-Size Marie 3, Grupa 0+/1, Lime - Sesame Grey, Swandoo a fost efectuata la data de 10-07-2024.

Produse similare

Vezi Politica confidentialitate date personale