Bulgur Bio, 200 g, Pronat [6421682097715]
Bulgurul este o cereala integrala, originara din zona mediteraneeana si a Asiei Centrale, utilizata in prepararea unei game foarte variate de retete traditionale.
Bulgurul este ușor de confundat cu grâul spart, deoarece ambele sunt făcute din crupe de grâu zdrobite sau crăpate. Ceea ce diferențiază bulgurul este că faptul că acesta este prefiert și uscat înainte de a fi măcinat, în timp ce grâul spart nu este.
Modalitate de gatire:
Timpul de gătire este între 5 și 20 de minute, în funcție de tipul și metoda de gătit;
Rehidratarea se aplică în special pentru bulgurul cu granulație fină;
Fierberea pentru bulgurul cu granulație medie sau grosieră. Procesul de gătire este similar cu cel al orezului;
Cea mai cunoscuta rețetă cu bulgur,este salata tabouleh
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: |
per 100 g |
Valoare energetică |
1474kJ/ 349 kcal |
Grăsimi, din care: |
1,8 g |
- acizi grași saturați |
0,3 g |
Carbohidrați, din care: |
65,0 g |
- zaharuri |
2,4 g |
Fibre |
12,5 g |
Proteine |
11,9 g |
Sare |
0,02 g |
Ingrediente:
grâu dur*.
*provenite din culturi certificate ecologic
Valorile nutritionale depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei prime.
Contraindicatii:
Bulgurul este un derivat din grau, asadar persoanele cu alergie la grau sau cu intoleranta la gluten ar trebui sa il evite.
Condiții de păstrare:
Într-un loc uscat și răcoros.
Nu conține alergeni, conform Regulamentului UE 1169/2011.
Prezentare:
100g
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Bulgur Bio, 200 g, Pronat a fost efectuata la data de 26-04-2024.