Miere poliflora cruda Eco, 500 g, ApiLand [6424383001050]
Medicii apiterapeuți și specialiștii recomandă mierea poliflora ca fiind o miere ”completă”, datorită faptului că aceasta este obținută din nectarul mai multor specii de plante, îmbinând puterea terapeutică a acestora.
Mierea crudă polifloră este mai bogată în vitamine și săruri minerale decât mierea monofloră.
Mierea crudă polifloră conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici și hormoni, glucoză și fructoză.
Mierea crudă polifloră are un gust aromat și foarte dulce care poate să difere în funcție de florile din care provine.
Culoarea poate să varieze de la galben deschis până la oranj sau maro cu reflexe rubinii de chihlimbar.
Termenul de ”miere crudă” sau ”miere vie” este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită
Este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care-i conferă calitățile nutritive și beneficiile.
Dacă este încălzită la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius - deci si atunci cand se adauga in ceaiul fierbinte!-, mierea își pierde o mare parte din proprietățile sale.
Procesul de cristalizare este natural, fiind o dovadă certă a faptului că mierea nu a fost prelucrată termic.
Dacă o preferi în stare lichidă, o poți topi în baie de apă încălzită până la maximum 40 de grade Celsius.
Compoziţie: miere polifloră, 100% naturală
Țara de proveniență: România
*De reținut!
Produsele apicole convenţionale sunt produse naturale, a căror calitate este verificată în permanenţă şi cu rigurozitate de către ApiLand.
Produsele apicole eco (bio, organice) sunt certificate ca fiind obţinute din apicultură ecologică.
Produsele apicole ApiLand sunt certificate de Ecoinspect.
O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă.
În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.
Prezentare:
500 g