Gama completa produse dermato-cosmetice YOUTH LAB

Secretul Pentru o Piele Tânără

Știai că tinerețea provine din "trezirea" funcțiilor metabolice ale pielii noastre? Oamenii de știință de la Youth Lab, după ce au studiat biologia pielii în profunzime, au descoperit că "secretul" pentru o piele tânără este ascuns în "trezirea" funcțiilor sale metabolice. Cu timpul, metabolismul începe să funcționeze mai lent din cauza uzurii normale care încetinește funcțiile biologice, iar celulele nu sunt alimentate la timp cu nutrienții necesari.

Youthlab

Provocările Pielii în Fața Mediului

Expunerea zilnică la radiații UV, poluanții din mediu și toxine încetinesc și mai mult regenerarea naturală și repararea celulelor pielii. Astfel, apar petele pigmentare, pielea devine ternă și, desigur, ridurile. Pentru a păstra tinerețea, oamenii de știință de la Youth Lab au studiat modalitățile de activare a funcțiilor metabolice și au reușit să găsească ingredientele potrivite care pot trezi metabolismul pielii.

Ingredientele Active Biocompatibile - Game Youth Lab

Youth Lab. folosește ingrediente active biocompatibile care acționează ca un "ceas deșteptător" al metabolismului pielii si a creat game speciale cu produse dermato-cosmetice dedicate ingrijirii pielii.
Gama Retinol Reboot este special concepută pentru a restructura pielea și a diminua semnele îmbătrânirii. Aceasta include o cremă de noapte îmbunătățită care lucrează intensiv pentru a oferi pielii un aspect mai tânăr și mai radiant. Retinolul, un ingredient activ biocompatibil, este cunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.
Gama Brightening Vitamin C este inspirată de puterea vitaminei C, un alt ingredient activ biocompatibil. Aceasta gama vizează revitalizarea și iluminarea pielii, oferindu-i un aspect proaspăt și radiant.
Gama Sun Care de la Youth Lab oferă o serie de produse pentru protecție solară de înaltă calitate. Aceasta include uleiuri de protecție solară cu SPF ridicat, loțiuni și creme pentru față și corp, toate concepute pentru a oferi pielii protecție maximă împotriva radiațiilor UV. Produsele din această gamă sunt rezistente la apă și sunt special create pentru toate tipurile de piele, asigurând o protecție solară eficientă și o piele sănătoasă și radiantă.
Cu pasiune pentru inovație și dedicare pentru excelență, Youth Lab redefinește frumusețea pielii, oferind soluții care trezesc și revitalizează, pentru o tinerețe care durează.

Vezi Politica confidentialitate date personale