Gama completa de produse ingrijire piele cu dermatita atopica AtopiControl - Eucerin

Îngrijirea Pielii Atopice: O Abordare Eficientă a Dermatitei

Dermatita atopică, cunoscută și sub denumirea de eczemă atopică, este o afecțiune a pielii care provoacă uscăciune, roșeață, iritație și mâncărime. Această mâncărime induce zgârierea, ceea ce agravează simptomele și poate duce la infecții ale pielii. Dermatita atopică poate afecta, de asemenea, somnul și calitatea vieții. Când bebelușii și copiii suferă, părinții lor se pot simți neputincioși și vinovați. Fazele Dermatitei Atopice are două faze distincte: o fază acută în care pielea se "aprinde" si perioada dintre crize când pielea este mai calmă.

AtopiControl

Îngrijirea Adaptată cu Eucerin AtopiControl

Deoarece nu există un remediu cunoscut pentru dermatita atopică, scopul principal al îngrijirii zilnice a pielii atopice este prelungirea fazei non-acute. În timpul unei erupții, accentul este pus pe calmarea pielii cât mai repede posibil. Eucerin AtopiControl oferă îngrijirea adaptată la fază de care are nevoie pielea atopică.

Produsele Eucerin AtopiControl

Majoritatea produselor din gamă conțin un complex unic de ingrediente active de Licochalcone A calmant și Ceramide care întăresc bariera. Atunci când sunt utilizate zilnic, produsele dedicate de îngrijire precum: un ulei de duș, un balsam, o loțiune, o cremă de mâini, o cremă de față și o cremă universală, poti tine sub control uscăciunea, roșeața și pruritul.
Eucerin AtopiControl Acute Crema pentru ingrijire acuta a fost special creată pentru a calma pielea în timpul unei erupții. Oferă îngrijire intensivă: reducerea mâncărimii, hidratarea pielii și întărirea barierei sale naturale. Eucerin AtopiControl Anti-Itch-Spray pentru piele sensibila răcește instantaneu pielea, reducand pruritul în 60 de secunde și oferă alinare timp de până la șase ore *1. Poate fi utilizat atunci când exista prurit la nivelul pielii, fie între faze, fie în timpul fazei acute a dermatitei atopice. De asemenea, este eficient pe pielea care are prurit ca urmare a Xerozei, Psoriazisului și Diabetului.

Toate produsele sunt dovedite clinic și dermatologic că oferă rezultate în același timp blânde cu pielea atopică. Cercetările arată că Eucerin AtopiControl Acute Crema de ingrijire acuta, Eucerin AtopiControl Lotiune de corp și Eucerin AtopiControl Balsam de corp promovează, de asemenea, un somn bun și îmbunătățesc calitatea vieții.
Fara parfum, gama este potrivita pentru adulti, copii si bebelusi peste trei luni (cu excepția Eucerin AtopiControl Spray și Eucerin AtopiControl Crema de mâini, care sunt potrivite pentru copiii de trei ani și peste).

*1 Beiersdorf AG, măsurarea Scorului Prurit Dinamic, martie/aprilie 2018. 104 subiecți (32 cu dermatită atopică, 41 cu piele uscată (20 cu diabet zaharat), 31 cu psoriazis vulgar ușor). Produs aplicat direct, la 1m și 6h după aplicare.

 

Vezi Politica confidentialitate date personale