Gama completa de produse dermatologice antiriduri Hyaluron Filler + Elasticity - Eucerin

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity: Îngrijire eficienta a pielii mature

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea suferă modificări structurale îsi pierde elasticitatea si fermitatea, în timp ce numărul petelor de varsta și a ridurilor cresc invers proportional. Familia Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticty include trei game inovatoare care au fost dovedite clinic și dermatologic că oferă multiple beneficii anti-îmbătrânire. Fiecare gamă are un accent principal diferit (ridurile, pierderea volumului și pierderea elasticității) pentru a se asigura că pielea primește îngrijirea de care are nevoie în fiecare etapă a procesului de îmbătrânire.

Hyaluron Filler + Elasticity

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity: Soluția pentru pielea matură

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity a fost special formulat pentru a reduce ridurile profunde și petele de vârstă, pentru a spori elasticitatea și strălucirea pielii. Amestecul inovator de la Eucerin de acid hialuronic cu molecule înalte și joase, îngrozește vizibil ridurile profunde din interior, în timp ce o combinație puternică de Arctiină și Creatină (Complex Collage-Elasti) reenergizează producția de colagen și crește elasticitatea pielii. În cele din urmă, Thiamidolul dovedit clinic reduce apariția petelor de vârstă cu primele rezultate vizibile în 2 săptămâni.

Gama de produse Eucerin Hyaluron-Filler

Gama include o gamă de creme hidratante: creme de zi care oferă protecție UVA și UVB (atât SPF 30, cât și SPF 15), o cremă pentru ochi și o cremă de noapte. Acestea sunt completate de un ser hidratant care este deosebit de eficient în reducerea apariției petelor de vârstă pe pielea matură.

Vezi Politica confidentialitate date personale