Piure din para si iaurt cu Calciu, +6 luni, 85 g, Plasmon

PLASMON DIETETICI ALIMENTARI Vezi toate produsele
0 (din 0 evaluări)
Evalueaza produsul

Brand: PLASMON DIETETICI ALIMENTARI

Cod produs: 8001040416907

Tip: Aliment

Document: Fisa produs

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Pentru a primi notificări legate de stoc trebuie să fii logat în cont sau să îți creezi un cont aici.

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Piure din para si iaurt cu Calciu, +6 luni, 85 g, Plasmon [8001040416907]

Suc 100% natural fără gluten din pere, iaurt și calciu pentru copii cu vârsta de la 6 luni. .

Fără conservanți sau arome artificiale.
Conține doar zahărul de la fruct și iaurt.

Ingrediente:
pară 45%, iaurt 30%, suc  concentrat de pere, amidon de tapioca, lactat de calciu, smântână, suc de lămâie concentrat.

Prezentare:
85g

Specificatie Valori
Categorie Piureuri si borcanele pentru bebelusi
Brand Plasmon Dietetici Alimentari
Info produs Eligibil ELITE
Cod produs 8001040416907
Tip produs Aliment

Piure din para si iaurt cu Calciu, +6 luni, 85 g, Plasmon [8001040416907]

Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Piure din para si iaurt cu Calciu, +6 luni, 85 g, Plasmon a fost efectuata la data de 01-12-2024.  |  Raporteaza Descriere Gresita

Produse similare

Alte produse ale brand-ului Plasmon Dietetici Alimentari

Vezi Politica confidentialitate date personale