Mix paine rustico fara gluten, 450g, Pagotto [6426390873552]
Mod de utilizare:
1 pachet MIX PANE RUSTICO – PAGOTTO, 25 GR drojdie, 350 ml apă caldă, 60 ml ulei de măsline sau unt topit. Într-un vas pentru frământat sau mixer se pun: apă, uleiul făina, drojdia dizolvată și se frământă/mixează timp de 4 minute. După ce se frământă toată compoziția (4 minute), cu mâinile umede, se formează o minge de aluat și se așează în vasul de copt, care a fost uns în prealabil cu unt. Se lasă la crescut timp de 45 de minute, apoi se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 45-50 de minute
Valoare energetica
1965 kj / 469 kcal
Grasimi 12,5 g
din care: Acizi grasi saturati 1,8 g
Glucide 84,8 g
din care: Zaharuri 4,4 g
Proteine 1,7 g
Fibre 5,1 g
Sare 1,64 g
Ingrediente:
Amidon de cartofi, amidon de porumb, zahăr.
Agent de îngroșare: gumă de guar E412.
Agenți de afânare: E466, sare marina, dextroză, făină de psylium.
Prezentare:
450g.
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Mix paine rustico fara gluten, 450g, Pagotto a fost efectuata la data de 05-03-2024.