Gama completa de produse dermatologice de protectie solara Sun Protection - Eucerin

Protecție solară superioară cu Eucerin Sun

Produsele Eucerin Sun oferă o protecție completă împotriva leziunilor pielii induse de soare. Tehnologia spectrală avansată inovatoare combină filtre UVA și UVB de bandă largă și fotostabile pentru o protecție UV fiabilă cu Licochalcone A antioxidant pentru apărarea împotriva luminii vizibile de înaltă energie (HEVIS). Acidul gliciretinic oferă protecție suplimentară ADN-ului.

Nivea Derma skin clear

Adaptate nevoilor individuale ale pielii

Gama superioară de protecție solară Eucerin include produse care sunt adaptate nevoilor individuale ale pielii și conțin ingrediente active pentru afecțiuni specifice ale pielii:

√ Daca tenul este gras si/sau predispusa la acnee, exista formula care contine Tehnologia Oil Control sebum-reglatoare cu pigmenti care absorb lipide lasa un finisaj uscat la atingere si  un efect mat de lunga durata.
Dacă problema principală a pielii este îmbătrânirea prematură, produsele anti-age cu Acid Hialuronic cu lanț scurt și lung vor reduce vizibil semnele îmbătrânirii pielii.
Daca exista predispozitie la hiperpigmentare, Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ protejeaza pielea de hiperpigmentarea indusa de soare si ajuta la reducerea petelor intunecate si la prevenirea reaparitiei lor.
Dacă pielea ta este predispusă la alergii la soare, formulele de protecție solară și după soare cu alfa-glucosilrutină vor ajuta la prevenirea alergiilor induse de soare, cum ar fi PLE.

Gama de produse Eucerin Sun Protection

Gama include atat produse Eucerin Sun dedicate protectiei solare la copii (care au fost special formulate pentru a calma și proteja pielea sensibilă și delicată a acestora), cat si produse destinate adulților. Deasemenea produsele sunt potrivite pentru pielea atopică. Produsele Eucerin Sun sunt disponibile într-o gamă cu SPF mediu, ridicat și foarte ridicat. Toate sunt dovedite clinic și dermatologic a fi extrem de eficiente și bine tolerate de pielea sensibilă.

Vezi Politica confidentialitate date personale