Mix pentru paine cu faina de ovaz si quinoa, Fara Gluten, 5563, 460g, Semper

0 (din 0 evaluări)
Evalueaza produsul

Brand: SEMPER

Cod produs: 7310100556325

Tip: Aliment

Vandut de: Bebetei Investments Group SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Bebe Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Mix pentru paine cu faina de ovaz si quinoa, Fara Gluten, 5563, 460g, Semper [7310100556325]

Conținut net: 460g ℮ (451,5g amestec și 8,5g drojdie uscată)

Amestec complet pentru paine, bogat in fibre, usor de folosit.

1 pachetel de drojdie inclus!

  • Fără zahăr adăugat
  • Bogat în fibre
  • Fără lactoză
  • Fără amidon din grâu

Adăugați doar ulei, sare și apă!

Amestec pentru prepararea pâinii cu ovăz, quinoa (3%) și cartof dulce (2,5%)

Ingrediente:

Făină 46% (orez, quinoa, cartof dulce), amidon de porumb, fulgi de ovăz fără gluten (6%), fibre vegetale (ovăz fără gluten, măr, sfeclă de zahăr), agent de îngroșare (gumă xantan, hidroxipropilmetilceluloză), tărâțe de psyllium. Include un plic cu drojdie cu următoarele

Ingrediente: drojdie, emulsifiant (monostearat de sorbitan).

INFORMAȚII PRIVIND ALERGENII: vezi ingredientele cu caractere îngroșate.

Fără gluten.

Poate conține urme de muștar și semințe de susan.

 

Declarație nutrițională

Per 100g produs

Valoare energetică

Grăsimi

 -din care acizi grași saturați

Glucide

 -din care zaharuri*

Fibre

Proteine

Sare

 

1495kJ/353kcal

1,3g

˂0,5g

76g

1,6g

8,1g

5,3g

0,13g

 

 Conține zaharuri prezente în mod natural.

Lactoză: ˂0,01g/100g

Psst! Mixul nostru de pâine conține făină de cartof dulce pentru a-i oferi pâinii culoare aurie și gust delicios.

4 rețete ușor de preparat:

Rețetă pentru 1 pâine sau 8-10 chifle

Ingrediente: 1 pachet Semper mix pentru pâine împreună cu plicul cu drojdie inclus, 2 linguri (30ml) ulei, 1 linguriță (4g) sare și 450ml apă.

  1. Preîncălziți cuptorul la 240˚C.
  2. Amestecați drojdia, sarea și mixul pentru pâine într-un bol (păstrați 2 linguri de făină). Pont! Adăugați semințe sau condimente după preferință.
  3. Adăugați apa călduță (37˚C). Amestecați cu mixerul, cu spiralele pentru aluat, timp de 1 minut. Adăugați uleiul și continuați să amestecați încă 3-4 minute.
  4. Lăsați aluatul să dospească 5 minute.
  5. Puneți aluatul pe o suprafață pe care ați presărat făina păstrată și formați 1 bilă mare sau 8-10 bile mai mici. Pont! Umeziți-vă mâinile, dacă aluatul este lipicios.
  6. Transferați aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Pentru pâine: Ungeți generos aluatul cu un amestec de apă și ulei, acoperiți-l cu o folie de plastic și lăsați-l pentru 35 de minute la dospit.

Pentru chifle: Acoperiți aluatul cu un prosop curat de bucătărie și lăsați-l să dospească 35 de minute. Ungeți-l apoi cu un amestec de apă și ulei. Pont! Presărați ovăz fără gluten.

  1. Coaceți pâinea în partea de jos a cuptorului timp de 35 de minute, iar chiflele pe raftul din mijloc al acestuia timp de 20 de minute.
  2. Lăsați preparatul să se răcească sub un prosop curat de bucătărie.

Pâine subțire crocantă (45 bucăți)

Ingrediente: 1 pachet Semper mix pentru pâine împreună cu plicul cu drojdie inclus, 1,5 linguri (22ml) ulei, 1,5 lingurițe (6g) sare și 350ml apă.

  1. Preîncălziți cuptorul la 240˚C.
  2. Amestecați drojdia, sarea și mixul pentru pâine într-un bol (păstrați câteva linguri de făină).
  3. Adăugați apa călduță (37˚C). Amestecați cu mixerul, cu spiralele pentru aluat, timp de 1 minut. Adăugați uleiul și continuați să amestecați pentru încă 3-4 minute.
  4. Lăsați aluatul la dospit pentru 5 minute.
  5. Împărțiți aluatul în 3 părți. Folosind un sucitor, formați din fiecare bucată de aluat un dreptunghi subțire (40 x 30cm). Lucrați direct pe o foaie de copt pe care ați presărat făina păstrată.

Pont! Puteți presăra ierburi sau semințe, în funcție de preferințe. Presați-le cu sucitorul.

  1. Folosind o furculiță, înțepați aluatul din loc în loc și tăiați-l în pătrățele mici.
  2. Transferați hârtia de copt într-o tavă, acoperiți aluatul cu un șervet curat și lăsați-l la dospit timp de 20 minute.
  3. Ungeți aluatul cu apă înainte de a-l introduce la cuptor.
  4. Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 8 minute. Deschideți ușa cuptorului pentru câteva secunde iar apoi coaceți în continuare timp de alte 2 minute până se obține o culoare brun – auriu.

Pont! Puteți usca pâinea la 100˚C pentru a o face și mai crocantă.

Focaccia (1 focaccia mare)

Ingrediente: 1 pachet Semper mix pentru pâine împreună cu plicul cu drojdie inclus, 50ml ulei, 1 linguriță (4g) sare și 500ml apă.

  1. Preîncălziți cuptorul la 240°C.
    2. Amestecați drojdia, sarea și mixul Semper.
    3. Adăugați apa călduță (37°C). Amestecați cu mixerul, cu spiralele pentru aluat, timp de 1 minut. Adăugați uleiul și continuați să amestecați timp de 3-4 minute.
    4. Puneți hârtie de copt într-o tavă și formați din aluat un pătrat (25x25cm).
    Pont! Udați-vă mâinile sau folosiți o lingură umedă pentru a modela aluatul.
    5. Lăsați la dospit aproximativ 35 de minute.
    6. Faceți cu degetul umezit 9 găuri adânci în aluat. Ungeți cu ulei de măsline, presărați sare de mare și rozmarin (opțional).
    7. Coaceți în partea din spate a cuptorului timp de 25-30 de minute, până când suprafața devine aurie.
    Pont! Puteți prepara focaccia de fiecare dată în alt fel - adăugați măsline tăiate și jumătăți de roșii cherry.

Fabricat în Suedia. Produs certificat FĂRĂ GLUTEN nr. OATS-SE-001-119

Ce este FODMAP?

FODMAP este un acronim pentru carbohidrați Fermentabili, Oligo-, Di-, Monozaharide și Polioli.

Carbohidrații fermentabili nu sunt absorbiți suficient în intestinul subțire, crește osmolaritatea și apare, astfel, diareea.

În alte cazuri, acești hidrați de carbon sunt fermentați de bacteriile intestinale provocând gaze și distensie abdominală.

Simptomele care derivă din acestea sunt balonare, flatulență, dureri abdominale, constipație și greață.

Dieta FODMAP este o dietă recomandată de specialiști în sindromul colonului iritabil și a altor afectiuni gastro-intestinale iar acest regim alimentar restrictiv presupune eliminarea din alimentație a unor carbohidrați FODMAP.

În urma unor analize riguroase dezvoltate de către fondatorii australieni ai acestei diete alimentare, multe dintre produsele Semper fără gluten au primit și certificarea FODMAP Friendly, ceea ce înseamnă că ele conțin doar un nivel scăzut din acești carbohidrați.

Informatii utile: Dieta fara gluten , Quinoa
Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Ultima actualizare a informatiilor de prezentare pentru Mix pentru paine cu faina de ovaz si quinoa, Fara Gluten, 5563, 460g, Semper a fost efectuata la data de 05-03-2024.

Produse similare

Alte produse ale producatorului SEMPER

Vezi Politica confidentialitate date personale