Gama completa de produse dermato-cosmetice pentru fata Pure Skin - Biotrade

Biotrade Pure Skin - Soluția pentru un Ten Radiant și Sănătos

O gamă inovatoare pentru îngrijirea pielii, concepută pentru a aduce strălucire și vitalitate tenului tău. Biotrade Pure Skin este o gamă de produse de îngrijire a pielii care se distinge prin eficacitatea sa în combaterea primelor semne ale îmbătrânirii și în oferirea unui ten luminos și sănătos. Această gamă este special concepută pentru a oferi pielii o hidratare 3D, restabilind densitatea și plinătatea acesteia, eliminând primele semne ale îmbătrânirii și susținând regenerarea naturală a celulelor și sinteza de colagen.

kelual ds

Ingrediente Active pentru un Ten Revigorat

Produsele din gama Biotrade Pure Skin conțin ingrediente active precum acidul hialuronic, niacinamida, oligopeptida-24 și squalane. Acestea oferă o hidratare profundă și durabilă, menținând nivelurile de hidratare ale pielii până la 72 de ore. De asemenea, acestea ajută la restabilirea echilibrului microbiomului, umplând și netezind liniile fine și ridurile. O Rutină Completă de Îngrijire a Pielii Gama Biotrade Pure Skin include o varietate de produse, de la seruri hidratante și iluminatoare, la creme de zi cu protecție solară SPF50+ și fluide de noapte. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielii cu primele semne de îmbătrânire, cu ten neuniform, cu linii fine și riduri, precum și pielii deshidratate, ternă și devitalizată.

Exfoliere Blândă și Reglare a Sebumului cu Biotrade Pure Skin

Gama Biotrade Pure Skin include și produse special concepute pentru exfolierea blândă a pielii, micșorarea porilor dilatați, reglarea sebumului și eliminarea punctelor negre. Tonicul exfoliant Pure Skin, cu un conținut de 10% acid azelaic, este ideal pentru pielea normală până la grasă, predispusă la acnee. Acesta netezește liniile fine și micșorează porii, având un efect de peeling datorat acizilor alfa și beta-hidroxi.

Biotrade Pure Skin este soluția ideală pentru un ten sănătos și radiant. Descopera produsele Biotrade Skin Pure si stabileste protocolul perfect pentru pielea ta!

Vezi Politica confidentialitate date personale