Dihidroxiacetona (DHA), un monomer carbohidrat cu structura de trioza si formula moleculara C3H6O3, include trei atomi de carbon. Aceasta molecula, solubila in apa si etanol, dar insolubila in ulei, poate proveni din surse sintetice sau naturale. Productia naturala de DHA se realizeaza frecvent printr-un proces biotehnologic ce cuprinde fermentatia bacteriana si transformarea biochimica a glicerolului extrase din plante cum ar fi rapita, porumbul sau sfecla....
vezi articolul
Extractul de Rhodiola contine substante active, cum ar fi salidrosidele si rozavinele, care au proprietati adaptogene, antiinflamatorii si antioxidante. Aceste proprietati fac extractul de Rhodiola benefic pentru imbunatatirea stresului si a performantei mentale si fizice....
vezi articolul
Vitamina D este atat un nutrient esential pe care il poti lua din alimente, cat si un hormon pe care corpul nostru il produce...
vezi articolul
Cacaua este un produs alimentar obtinut din semintele plantei de cacao (Theobroma cacao), care este originara din America Centrala si de Sud. Semintele de cacao sunt fermentate, uscate si macinate pentru a produce o pasta numita nibs de cacao. Nibs de cacao pot fi consumate crude, dar sunt adesea folosite pentru a produce ciocolata, pudra de cacao si alte produse din cacao....
vezi articolul